Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

La Policia Local de l'Órea metropolitana de Castellˇ conclou la seua primera campanya conjunta de prevenciˇ d'alcohol i drogues al volant amb 1.402 controls i 70 infraccions

dilluns, 17 de juliol de 2017

La Policia Local de l'Órea metropolitana de Castellˇ, formada pels cossos municipals de Vila-real, Castellˇ, BenicÓssim, Borriana, Almassora, Borriol i Orpesa, acaba de concloure la primera campanya conjunta que entre els dies 22 i 28 de juny ha desenvolupat en aquests municipis controls preventius del consum d'alcohol i drogues al volant.

En total han sigut 1.402 els controls realitzats -1.091 a homes i 311 a dones, amb una edat mitjana de 40 anys-, en els quals s'han detectat 70 infraccions. Els agents desplegats en aquests municipis han notificat 45 infraccions administratives per consum d'alcohol i 11 en l'Ómbit penal pel mateix motiu. AixÝ mateix, s'han detectat tres infraccions penals per negar-se a sotmetre's a les proves i 11 de carÓcter administratiu per drogues (sis de coca´na i cinc de cÓnnabis).

La campanya de prevenciˇ del consum d'alcohol i drogues Ús la primera de moltes que, sota el paraigua de l'AgŔncia de Seguretat i EmergŔncies, permetran optimitzar recursos i millorar el servei a la ciutadania. L'elecciˇ d'aquesta campanya per a iniciar l'activitat de la Policia Local de l'Órea metropolitana de Castellˇ respon a la constataciˇ que l'augment dels controls preventius afavoreix el canvi de comportament en la ciutadania i redueix el percentatge de positius en els controls.

No obstant aš˛, el consum d'alcohol i drogues segueix sent el segon factor de risc al volant, per darrere tan sols de la velocitat de conducciˇ. Sota aquesta premissa, les set policies locals han intensificat els controls en les respectives xarxes viÓries, particularment en els punts de major sinistralitat en diversos horaris.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es