Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

L'11é macrosopar de veïns posa a la venda 2.500 tiquets per a les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia

dijous, 20 de juliol de 2017

11 macrosopar veïns

El macrosopar de veïns que la Regidoria de Participació Ciutadana promou, juntament amb la Junta de Festes i les associacions de veïns, durant els festejos patronals celebrarà la seua onzena edició en les festes de la Mare de Déu de Gràcia, consolidada com una de les cites més multitudinàries del calendari festiu i amb canvis que facilitaran l'organització i logística de l'esdeveniment.

En aquesta nova edició, el macrosopar torna a confiar en la ubicació de l'avinguda de la Murà, on es va celebrar per primera vegada fa dos anys i on cada edició es reuneixen al voltant de 2.000 persones, xifra que s'espera revalidar novament el proper 6 de setembre, amb la posada a la venda de 2.500 tiquets que es podran retirar a partir de demà, 21 de juliol, i fins al proper 31 d'agost a les associacions de veïns de tota la ciutat i a la Casa de la Festa.

En aquesta seu s'han reunit la responsable de Participació Ciutadana, Gemma Gil; l'edil de Festes, Javier Serralvo, i el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, per a presentar el cartell de l'esdeveniment als representants de les associacions de veïns i lliurar-los els talonaris perquè comence la venda de tiquets.

Unes entrades que enguany inclouen una novetat, ja que aniran numerades. "L'objectiu és facilitar la ubicació dels comensals, ja que les cadires estaran numerades i serà tan fàcil com arribar i asseure's en el lloc que marque el tiquet", explica Gil, que destaca que "no només es facilita aquesta tasca als assistents, sinó també a l'organització, ja que parlem d'un esdeveniment multitudinari que no és fàcil de preparar des del punt de vista logístic".

Els interessats a participar en aquesta festa, que començarà a les 21.00 hores, poden adquirir els tiquets pel preu simbòlic d'un euro, que dóna dret a taula i cadira, porrat i beguda, a més de l'actuació d'una orquestra local que amenitzarà la vetllada, en aquest cas l'orquestra Tranze, i a una rifa que se celebrarà durant el ball.

"L'avinguda de la Murà és un espai ja consolidat i cada any atrau més veïns que, siguen de penya o no, gaudeixen d'aquesta trobada de germanor amb altres ciutadans", explica Gil, que destaca que el recinte, "a més d'agradar els assistents, permet seguir creixent, ja que és un esdeveniment obert a tothom".

Així mateix, la regidora agraeix la tasca de la Junta de Festes i de les associacions de veïns, que "organitzen l'esdeveniment d'una manera participativa i transversal" i recalca que "serveix per a reforçar el teixit associatiu, convivint, coneixent-se i visualitzant-se davant la resta dels ciutadans, de manera que es facilita la integració dels veïns que desitgen adherir-se a alguna de les associacions, que aprofiten la venda de tiquets per a donar-se a conéixer".

D'altra banda, l'edil reitera que, "al marge d'aquest factor important, el macrosopar de veïns també ens ajuda a generar economia a la ciutat, un exemple clar d'això és la contractació, cada any, d'una orquestra diferent de Vila-real", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es