Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

El cartell de la segona edició de l'Arenal Sound a Vila-real confirma a Friedrich, Montefuji, Plum i Polock

dilluns, 24 de juliol de 2017

Cartell arenal sound 2017

Esport i música es donaran la mà per segon any consecutiu en l'extensió que el festival Arenal Sound porta fins a Vila-real el pròxim 2 d'agost. La cita de major envergadura de l'estiu arriba a la ciutat amb dos esdeveniments que es realitzaran durant tot el dia i que esperen revalidar l'èxit de la primera edició.

La jornada començarà a les 11.00 hores, amb les competicions de la II Arenal Sound Cup Vila-real, que enfrontaran en el pavelló Bancaixa 16 equips de futbol sala, vuit de bàsquet i altres vuit d'handbol. La regidora d'Esports, Silvia Gómez, el departament de la qual facilita els petos per a poder disputar els partits i les medalles per als premiats en cada modalitat esportiva, destaca l'èxit d'inscripcions registrat, ja que "s'han tornat a superar totes les expectatives, amb 103 grups de futbol sala, 50 de bàsquet i 23 d'handbol apuntats, dels quals s'ha fet una selecció per a complir el màxim d'equips permesos". Així mateix, Gómez destaca la varietat dels llocs de procedència dels participants, "amb una àmplia representació de tot el país".

A la vesprada, a partir de les 18.00 hores, la plaça enfront de l'Estadi de la Ceràmica es convertirà en escenari dels concerts dels grups locals Friedrich, Montefuji i Plum, que actuaran acompanyats dels valencians Polock, banda que aporta el festival. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, destaca que "l'Arenal Sound suposa una important oportunitat per a donar a conéixer els nostres grups, ja que compta amb una àmplia repercussió internacional" i assegura que "és per a nosaltres un orgull que les bandes locals participen en aquesta cita, en la qual a més d'actuar en igualtat de condicions que qualsevol grup arribat des de fora de la nostra província -posat que les actuacions són remunerades-, poden obrir-se moltes portes i aconseguir nous contractes, ja que quan parlem de músics no parlem només d'afeccionats, sinó de creadors i emprenedors que inverteixen temps i recursos en la seua carrera musical".

Per la seua banda, l'edil de Relacions Institucionals, Diego Vila, com a responsable de gestionar la participació de Vila-real en l'Arenal Sound, ha agraït al festival "el seu compromís amb Vila-real per segon any consecutiu per a acollir part de la programació" i destaca que aquesta cita "ajuda a seguir reforçant la imatge de Vila-real com a Ciutat de Festivals, Congressos i Esdeveniments i com a Ciutat de la Salut i l'Esport". Així mateix, afirma que "des de l'Ajuntament seguirem treballant i implicant-nos al màxim per a participar en un esdeveniment de tal magnitud i ja consolidat, que converteix la nostra província en l'epicentre de la música per a joves de tot el món" i anima tots els veïns a gaudir d'aquesta jornada de música i esport. Més informació sobre tots dos esdeveniments en http://www.arenalsound.com/.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es