Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

Vila-real invertirà 17.000 euros en l'obertura del carrer de la Serra de les Santes per a millorar la connexió amb la zona del Madrigal

dimecres, 26 de juliol de 2017

La Regidoria de Territori de Vila-real invertirà 17.303 euros en l'obertura i condicionament del carrer de la Serra de les Santes, situat al costat del col·legi José Soriano, que permetrà millorar la comunicació amb la zona del Madrigal.

"Es tracta d'una operació de microurbanisme que amb un pressupost molt baix aportarà molts beneficis, especialment en aquesta part de la ciutat", explica l'edil de Territori, Emilio Obiol.

El vial, que es troba situat en un lateral del centre educatiu està parcialment tancat i l'objectiu d'aquesta actuació és "obrir-lo al trànsit rodat, per a donar eixida cap al carrer del Puig Campana, de manera que els vehicles podrien entrar, rodar el col·legi i sortir". "Amb aquesta actuació donaríem permeabilitat al PAI Madrigal i fluïdesa al trànsit, ja que milloraríem les connexions d'aquesta zona amb la resta de la ciutat, especialment cap al sud i l'oest, perquè a través d'aquest carrer es podria accedir directament al carrer dels Atrevits, un dels vials de circumval·lació que més utilitzen els residents en la zona per a eixir i entrar a la ciutat", apunta Obiol.

La intervenció eliminarà el desnivell existent i donarà continuïtat al carrer, unint-la amb els vials de darrere del centre educatiu a través d'un encreuament i servirà també per a millorar la imatge de l'àrea. "En l'actuació està previst adequar i sanejar tot l'entorn, eliminant així un focus de brutícia i perillositat", assenyala Obiol, qui recorda que la iniciativa afavorirà amb escreix als pares i mares que cada dia acudeixen al José Soriano a portar i recollir els seus xiquets del col·legi.

"Aquesta actuació compleix amb la nostra filosofia d'aconseguir els màxims beneficis possibles per als veïns amb inversions molt ajustades, ja que aquest equip de govern mira fins a l'últim cèntim que inverteix", indica Obiol, qui recorda que aquesta intervenció va en la línia d'altres obres que pròximament seran una realitat, com és l'asfaltat i adequació dels carrers d'Alfons el Magnànim i Corts Valencianes que, a més "són una reivindicació històrica per part dels veïns, als qui donem resposta".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es