Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Regidoria de Joventut ofereix 28.000 euros en ajudes a les associacions que realitzen activitats per a joves a Vila-real

dimecres, 26 de juliol de 2017

El Butlletí Oficial de la Província (BOP) va publicar ahir les bases de les subvencions que la Regidoria de Joventut de Vila-real destina a les associacions i entitats sense ànim de lucre que realitzen activitats juvenils. En total ofereix 28.000 euros, que es repartiran entre les entitats que presenten la sol·licitud els propers dies.

El regidor de Joventut, Xavier Ochando, ha assegurat que "aquestes ajudes estan destinades a finançar activitats i projectes que associacions o entitats sense ànim de lucre que organitzen a Vila-real, sempre que es dirigisquen als més joves". Concretament, podran sol·licitar-les des d'agrupacions juvenils fins a associacions de veïns, passant per ONG o, fins i tot, penyes, sempre que realitzen activitats relacionades amb la participació juvenil, la integració i l'associacionisme entre la joventut".

Els interessats poden presentar les seues instàncies des d'avui fins al 28 d'agost. "Aquest equip de govern sí demostra la seua aposta pels joves, al contrari del que va fer l'anterior govern del Partit Popular, que va rebaixar les ajudes un 20%, deixant-les en poc més de 10.000 euros per a totes les associacions", explica l'edil, qui assenyala que "portem diversos anys incrementant les ajudes fins a pràcticament triplicar-les, hem aconseguit que més entitats s'unisquen a col·laborar amb la Regidoria de Joventut, confeccionant una agenda autogestionada, oberta i plural", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es