Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formaciˇ -> NotÝcies sobre cursos i tallers

La CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real prepara la primera ediciˇ del curs d'Expert en mediaciˇ policial

tornar Imprimir

dilluns, 31 de juliol de 2017

Sala de premsa, Seguretat ciutadana

La CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real prepara la primera ediciˇ del curs d'Expert en mediaciˇ policial

La CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI) ha organitzat la primera ediciˇ del curs d'Expert en mediaciˇ policial. Es tracta d'un postgrau de modalitat semipresencial que tindrÓ una durada total de 500 hores i que donarÓ comenšament el pr˛xim 23 d'octubre.

El curs estÓ organitzat de manera conjunta per l'Institut ValenciÓ de Seguretat P˙blica i EmergŔncies (IVASPE), la Policia Local de Vila-real i la CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real de la UJI i es dirigeix a membres de les Forces i Cossos de Seguretat amb titulaciˇ universitÓria superior, graduats universitaris en Dret, Psicologia i Criminologia i professionals del sector amb titulaciˇ universitÓria.

El curs d'Expert en mediaciˇ policial es caracteritza per un enfocament interdisciplinari i multidisciplinari, ja que participa tant professorat universitari com experts dels Ómbits del dret, la psicologia, la pedagogia i dels cossos de seguretat, que oferiran nous models de gestiˇ i soluciˇ de conflictes des d'una perspectiva extrajudicial.

La formaciˇ durarÓ un semestre i finalitzarÓ el 22 de juny de 2018. Les classes presencials tindran lloc l'˙ltima quinzena de juny de 2018 en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores en la seu de la Policia Local de Vila-real. Els assistents obtindran el tÝtol d'Expert expedit per la Universitat Jaume I de Castellˇ.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es