Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formaciˇ -> NotÝcies sobre cursos i tallers

La CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real prepara la primera ediciˇ del curs d'Expert en mediaciˇ policial

dilluns, 31 de juliol de 2017

La CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI) ha organitzat la primera ediciˇ del curs d'Expert en mediaciˇ policial. Es tracta d'un postgrau de modalitat semipresencial que tindrÓ una durada total de 500 hores i que donarÓ comenšament el pr˛xim 23 d'octubre.

El curs estÓ organitzat de manera conjunta per l'Institut ValenciÓ de Seguretat P˙blica i EmergŔncies (IVASPE), la Policia Local de Vila-real i la CÓtedra de Mediaciˇ Policial Ciutat de Vila-real de la UJI i es dirigeix a membres de les Forces i Cossos de Seguretat amb titulaciˇ universitÓria superior, graduats universitaris en Dret, Psicologia i Criminologia i professionals del sector amb titulaciˇ universitÓria.

El curs d'Expert en mediaciˇ policial es caracteritza per un enfocament interdisciplinari i multidisciplinari, ja que participa tant professorat universitari com experts dels Ómbits del dret, la psicologia, la pedagogia i dels cossos de seguretat, que oferiran nous models de gestiˇ i soluciˇ de conflictes des d'una perspectiva extrajudicial.

La formaciˇ durarÓ un semestre i finalitzarÓ el 22 de juny de 2018. Les classes presencials tindran lloc l'˙ltima quinzena de juny de 2018 en horari de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 hores en la seu de la Policia Local de Vila-real. Els assistents obtindran el tÝtol d'Expert expedit per la Universitat Jaume I de Castellˇ.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es