Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

L'Espai Jove manté la formació per a l'ocupació a l'agost, cursos de manipulador hortofructícola i monitor de menjador

diumenge, 6 d'agost de 2017

L'Espai Jove de Vila-real no tanca per vacances i ofereix a l'agost dos nous cursos, en la línia de seguir fomentant la formació per a l'ocupació en dues àrees de forta demanda en el mercat laboral: Manipulador d'aliments hortofructícoles i Recursos psicopedagògics dels monitors i monitores de temps lliure en els menjadors dels centres d'educació.

El primer dels títols es podrà aconseguir en una sola sessió, que impartirà Formació i Dietètica Teresa Ventura el dijous 24, de 9.00 a 13.00 hores. El curs, amb un cost de 40 euros -la meitat amb Carnet Jove- permetrà obtenir el certificat necessari per a treballar en els magatzems de taronges. En el cas del taller de monitors de menjador, s'impartirà els dies 28, 29 i 30 d'agost, en horari de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 20.00 hores. La formació està homologada per l'IVAJ GVA Jove, amb un cost de 80 euros -la meitat amb Carnet Jove-, i està dirigida a joves que disposen del certificat de monitor de temps lliure infantil i juvenil o el d'animador juvenil o equivalents. El regidor de Joventut, Xavier Ochando, anima tots els joves a aprofitar aquesta oportunitat "en un mes en el qual, malgrat la tranquil·litat de les vacances, poden acabar amb dos títols sota el braç que, a més, són molt pràctics per a trobar noves oportunitats en el mercat laboral".

Al llarg d'aquest mes d'agost es podran formalitzar també les inscripcions per a participar en el curs de Llengua de signes (nivell A1), que Apesocas impartirà a partir del 18 de setembre. El curs, de 60 hores, permetrà obtenir un nivell bàsic de comprensió i ús d'expressions quotidianes i està reconegut per la Confederació Nacional de Sords d'Espanya (CNSE) i homologat per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat (Fesord CV). El preu és de 80 euros, 40 amb el Carnet Jove.

Un altre dels cursos que comença al setembre és el de Valencià exprés, per al qual s'obriran les inscripcions el 21 d'agost. El curs, impartit per Manuel Carceller, ajudarà a preparar la segona convocatòria de l'examen de nivell mitjà i superior de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. En aquest cas, la formació és gratuïta.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es