Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Vila-real celebra el Dia de la Joventut amb activitats lúdiques al Termet per a posar de manifest la participació dels joves

dimecres, 9 d'agost de 2017

El Termet de la Mare de Déu de Gràcia acollirà el proper dissabte 12 d'agost les activitats del Dia Internacional de la Joventut, una jornada instaurada per l'Assemblea de Nacions Unides el 1999 amb l'objectiu de promoure una major presa de consciència sobre els drets dels joves, la seua participació en la presa de decisions i en la societat i el seu paper en el disseny de polítiques en temes prioritaris com l'ocupació, l'educació o la salut.

Per a commemorar aquesta efemèride, la Regidoria de Joventut ha preparat un any més una jornada d'activitats per als més joves com a punt de trobada i intercanvi d'experiències, que tindran lloc el dissabte 12. La programació del Dia de la Joventut començarà a les 11.00 hores al Centre d'Educació Ambiental (CEA) El Termet, amb la programació en directe de Ràdio Espai Jove, que emetrà els programes d'OtakuOnda La caverna i Si em dius friqui¿ en els quals parlaran sobre cultura japonesa, manga, pel·lícules, sèries i molts més temes d'entreteniment. A partir de les 15.30 hores, la ràdio emetrà els programes habituals dedicats a la música.

D'altra banda, al llarg de la jornada es realitzaran activitats gratuïtes i obertes a tots els públics on no faltaran els jocs de rol a l'entorn del Termet o els concerts. "Aquest Dia de la Joventut no seria possible sense la col·laboració de Ràdio Espai Jove i OtakuOnda", assenyala l'edil de l'àrea, Xavier Ochando, que destaca la implicació dels col·lectius juvenils en les activitats que s'organitzen a la ciutat per a ells. "La col·laboració continua amb els joves i els programes formatius i d'oci són un dels senyals d'identitat d'aquest equip progressista preocupat per la joventut", conclou. En aquesta línia, Ochando recorda que l'Espai Jove de Vila-real segueix oferint, durant el període de vacances, noves accions formatives per a afavorir l'ocupabilitat dels joves en sectors amb forta demanda en el mercat laboral. En concret, aquest mes d'agost s'impartiran els cursos per a obtenir el certificat de Manipulador d'aliments hortofructícoles i el de Recursos psicopedagògics dels monitors i monitores de temps lliure en els menjadors dels centres d'educació.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es