Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes -> Festes de la Mare de Déu de Gràcia

Vila-real presenta el programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia amb 200 actes i novetats per a tots els públics

dimarts, 29 d'agost de 2017

Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2017_3

Divendres que ve, 1 de setembre, donaran inici les festes en honor a la Mare de Déu de Gràcia 2017, que en aquesta edició tornen a comptar amb un programa "divers, plural i centrat en les tradicions i senyes d'identitat de la ciutat", amb importants novetats entre els més de 200 actes previstos. La presentació oficial, que ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència de l'alcalde de Vila-real, José Benlloch; el regidor de Festes, Javier Serralvo; el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i el representant de Fobesa, Javier Bartolomé, que han acompanyat la reina de les festes, Verónica Fortuño, i les seues dames.

"Durant els pròxims dies festejarem una tradició molt nostra, com és baixar la Mare de Déu de Gràcia durant 10 dies per complir amb la tradició iniciada pels nostres avantpassats i seguir defensant un tret d'identitat tan característic de la nostra ciutat que, com cada any, compta amb nombrosos actes entre els quals sempre hi ha novetats", assenyala l'alcalde. Entre ells, Benlloch destaca el concurs d'empedrats solidari, un nou espectacle pirotècnic, el I Cicle d'orgue o la I Mostra folklòrica del Raval. "Enguany tindrem un tancament de bous embolats, en el qual, com és habitual, es vetlarà per la protecció dels animals, gràcies a un nou sistema que evitarà qualsevol accident", explica Benlloch, qui agraeix a Fobesa la seua implicació amb els festejos de la ciutat, igual que valora "la paciència de la Junta de Festes i de tots aquells que s'impliquen aquests dies, ja que perquè alguns ho passem bé, uns altres han de treballar". Benlloch ha animat els veïns a "viure les festes al màxim, amb coneixement i respecte cap als altres".

El regidor de Festes, per la seua banda, ha agraït la col·laboració de tots els departaments municipals per fer possible la programació, des dels Serveis Públics a la Policia Local, Protecció Civil o Noves Tecnologies, així com el treball desinteressat d'entitats i col·lectius i dels membres de la Comissió de Penyes i de la Junta de Festes, que s'acomiaden, després de tres anys en el càrrec. El procés per a la renovació de la Junta s'obrirà a l'octubre, motiu que ha aprofitat Colás per destacar els "grans vincles" forjats durant aquests anys de dedicació a les festes.

"Encara que són les últimes festes que organitzem, ho hem fet amb més ganes que mai", assenyala el president de la Junta de Festes, qui anima tots els veïns a "gaudir amb educació i civisme". "Les festes han de servir per oblidar-se dels problemes del dia a dia i perquè, per una estona, deixem de costat en les nostres converses fets tan negatius com els ocorreguts en els últims dies al nostre país. La vida continua i hem de seguir endavant amb alegria, tolerància i respecte", afirma. 

La reina i dames de les festes seran les encarregades de repartir a partir de demà, de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores (Casa de la Festa), les 14.000 unitats del programa en paper de la Mare de Déu de Gràcia. La programació pot consultar-se ja en el web http://programadefestes.vila-real.es i a través de l'app municipal.

Galeria multimèdia

Imatges

Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2017_2 Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2017_1 Presentació del programa de festes de la Mare de Déu de Gràcia 2017
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es