Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

El concurs de paelles ompli de festa els carrers de Vila-real el primer dissabte de les festes de la Mare de Déu de Gràcia

dissabte, 2 de setembre de 2017

Concurs de paelles MDG2017_2

El tradicional concurs de paelles i dinar de penyes ha reunit al recinte de l'avinguda de la Murà més de 2.000 persones, que han competit per a cuinar el millor arròs de les festes. La penya La Fusta (1r premi), seguida de la Xisclà (2n) i Xafarrates (3r) han estat finalment reconegudes amb aquest honor. 

El concurs de paelles ha centrat l'agenda festiva d'un dissabte que també ha comptat amb cites com el Concurs de pintura ràpida de la Fundació Caixa Rural, el Dia de la Foto, la inauguració de les noves pistes de pàdel del Club de Tennis Vila-real o, la nit de divendres, el VII Festival Nacional de Balls de Saló, Artístic i Esportiu Ciutat de Vila-real. La programació ha incorporat també, per primera vegada, el pas solidari del mantell de la Mare de Déu, que ha comptat amb la participació de l'alcalde, José Benlloch. 

Podeu consultar tota la programació en el web http://programadefestes.vila-real.es, l'app Vila-real o en els perfils de Twitter i Facebook de l'Ajuntament de Vila-real, amb informació de tots els actes unes hores abans de celebrar-se.

Més imatges de les festes, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Pas solidari pel mantell de la Mare de Déu Inauguració de les pistes de pàdel del Club de Tennis VII Festival Nacional de Balls de Saló

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es