Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Les festes de Vila-real s'obrin a la 'street food' amb les millors propostes gastronòmiques sobre rodes del 6 al 10 de setembre al jardí de Jaume I

dilluns, 4 de setembre de 2017

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia de Vila-real incorporen per primera vegada la Foodtruck Fest, una cita amb les millors propostes gastronòmiques sobre rodes que s'instal·larà, del 6 al 10 de setembre, al jardí de Jaume I. El festival congregarà una desena de foodtrucks, música en directe, activitats per als més menuts i interessants promocions, en horari de 12.30 a 17.00 h i de 19.00 a 01.00 hores.

"Enguany, per decisió de la Comissió de Penyes, que era l'organitzadora, i els restauradors, no s'ha instal·lat la Fira de la Tapa. Però això no significa, en cap cas, que les festes de la Mare de Déu de Gràcia no tinguen una oferta gastronòmica a l'altura, per a tots els vila-realencs i vila-realenques", assenyala el regidor de Festes, Javier Serralvo. "A les propostes de les diferents penyes, que estan obertes a tota la ciutadania, el Recinte de la Marxa i l'excel·lent oferta dels restauradors locals, se suma ara aquesta nova iniciativa, que comptarà amb 10 furgonetes de menjar urbà de tot tipus, actuacions musicals cada nit i activitats per als més menuts", detalla Serralvo, qui ha animat vila-realencs i visitants a acostar-se a conéixer aquesta nova proposta de street food en festes.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es