Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

La gent gran i la moda local prenen el relleu del protagonisme de les festes a Vila-real

dimarts, 5 de setembre de 2017

Festa de la tercera edat MDG2017_1

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia han reservat el paper protagonista a la gent gran, amb la tradicional festa de la tercera edat al Centre de Congressos, Fires i Trobades. La reina de les festes, Verónica Fortuño, i les dames de la ciutat, juntament amb l'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Javier Serralvo, han ajudat a repartir la paella monumental, cuinada pel xef Becerra per a uns 1.500 comensals. Després del dinar, els assistents han pogut gaudir del ball amb orquestra que ha posat punt i final a la festa.

A la vesprada, la moda amb segell local ha pres el relleu de la festa amb la desfilada a la plaça Major, Vine a la moda de Vila-real, amb la col·laboració d'una quinzena d'establiments de moda, complements i estètica de la ciutat. Les activitats de Jugant, jugant; la campanya de reciclatge #LaMillorVidrePenya o la venda de polseres solidàries per als empedrats a favor de Càritas han sigut unes altres de les cites del programa, que ha comptat enguany amb un espectacle de llum i pirotècnia pels carrers del centre de la ciutat, de la mà d'Animarts. 

Totes les activitats de les festes, en http://programadefestes.vila-real.es, l'app Vila-real o en els perfils municipals de Twitter i Facebook amb algunes hores d'antelació a cada acte

Mireu ací les fotos i els vídeos de les festes.

Galeria multimèdia

Imatges

Festa de la tercera edat MDG2017 Vine a la moda MDG2017 Espectacle pirotècnic Damonion

Veure més imatges

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es