Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Serveis Socials incorpora nou tècnics per a llançar un programa d'inserció sociolaboral de persones en exclusió

dimecres, 13 de setembre de 2017

Incorporació dels treballadors dels Itineraris integrats d'inserció sociolaboral

Els nou professionals que implementaran a Vila-real el programa Itineraris d'inserció sociolaboral s'han incorporat aquest mateix matí al treball en el departament de Serveis Socials. El regidor de l'àrea, Álvaro Escorihuela, i l'edil d'Economia, Xavier Ochando, han donat la benvinguda als nous tècnics municipals, beneficiaris de l'ajuda de 150.000 euros concedida per la Generalitat Valenciana per a fer possible la iniciativa.

En concret, les àrees d'Economia i Serveis Socials han rebut una subvenció de 148.828 euros de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar el programa Itineraris integrats d'inserció sociolaboral, que permetrà l'atenció, formació i orientació d'uns 150 usuaris dels Serveis Socials en risc d'exclusió per a facilitar la seua incorporació al mercat laboral i la seua plena integració en la societat. "Es tracta d'un programa molt ambiciós, que ens permetrà abordar la situació de famílies en dificultats des de tots els àmbits, a partir d'un diagnòstic individualitzat i el disseny d'itineraris personalitzats, a més del desenvolupament d'habilitats socials que faciliten la integració dels beneficiaris a tots els nivells", valora Escorihuela. 

Per a això, el programa compta amb un equip tècnic específic la contractació del qual, a través de fons europeus, ha sigut possible gràcies a l'ajuda de la Generalitat. "Amb aquest programa, el Consell torna a demostrar que està al costat de les persones, multiplicant els programes d'ocupació que, en només un any, ja han beneficiat més de 200 persones a través d'iniciatives com aquests itineraris o els diferents plans Avalem", conclou el responsable d'Economia.

Galeria multimèdia

Imatges

Incorporació dels treballadors dels Itineraris integrats d'inserció sociolaboral_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es