Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

Gómez aborda amb la secretària autonòmica de Serveis Socials la situació de la residència de la Fundació Manantial

dimecres, 20 de setembre de 2017

Visita de la secretària autonòmica de Serveis Socials

La coordinadora general d'Alcaldia i regidora de Sanitat, Silvia Gómez, ha acompanyat aquest matí la secretària autonòmica de Serveis Socials, Helena Ferrando, en la jornada de presentació del nou model de serveis socials de la Generalitat davant alcaldes i regidors de les comarques de la Plana Baixa, l'Alt Palància, l'Alt Millars i l'Alcalatén. Gómez, que ha assistit a la jornada juntament amb el regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha agraït a la Generalitat que haja escollit la ciutat de Vila-real per a donar a conéixer aquest nou model, que suposa duplicar la inversió en l'àrea per a l'increment del personal i la reducció de les ràtios d'atenció social. En concret, la Conselleria preveu la contractació de 93 nous professionals en aquestes quatre comarques, amb un increment del 148% en la inversió enguany.

Gómez i Escorihuela han aprofitat la presència de la secretària autonòmica per a mantenir una reunió de treball en la qual li han plantejat els diferents projectes en marxa i necessitats de la ciutat en l'àmbit dels serveis socials i l'atenció a les persones. Entre aquests, la coordinadora general d'Alcaldia ha abordat amb Ferrando la situació de la residència comunitària oberta de salut mental inaugurada recentment per la Fundació Manantial en la residència Santa Ana, pendent de la concertació de les places per part de la Generalitat. "Estem segurs que la Conselleria està treballant per a agilitar al màxim els tràmits i fer possible la posada en funcionament d'un recurs fonamental per a una àrea com la salut mental, oblidada durant anys de governs del Partit Popular", incideix Gómez. Ferrando, que ha elogiat la implicació del consistori amb aquest projecte, ha pogut conéixer de primera mà la residència, en una visita al centre amb els responsables de la Fundació Manantial.

Galeria multimèdia

Documents

Imatges

Visita de la secretària autonòmica de Serveis Socials_2 Visita de la secretària autonòmica de Serveis Socials_1 Visita de la secretària autonòmica de Serveis Socials_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es