Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

L'Espai Jove acull tallers didàctics sobre el 9 d'Octubre i la festa de Sant Dionís per a prop de 600 xiquets de Vila-real

dijous, 28 de setembre de 2017

Tallers sobre el 9 d'Octubre a l'Espai Jove_2

El 9 d'Octubre s'acosta i, per això, des de la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb Recuperem, s'ha organitzat una sèrie de tallers didàctics que, fins al pròxim dia 10, arribaran a uns 600 escolars de Vila-real.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, explica que el taller, que ha començat a impartir-se aquesta setmana, "és una proposta educativa perquè els més joves coneguen millor els orígens medievals de la fundació del Regne de València i els diversos fets culturals i històrics al voltant d'aquesta festivitat". De fet, afegeix, "també es treballa la festivitat de Sant Dionís -patró dels enamorats valencians i que se celebra el mateix dia- mitjançant l'elaboració artesanal de la seua pròpia mocadorada".

L'activitat es realitza de dilluns a divendres de 9.30 a 11.30 hores a l'Espai Jove, on està previst que acudisquen els alumnes de 3r i 4t de fins a 11 centres educatius que, de la mà de l'equip de Recuperem, "aprendran més sobre la història de la nostra terra i tindran majors coneixements sobre aquesta celebració, ja que sabran d'on ve i perquè és tan important per a tots els valencians", assenyala Gil. La regidora destaca també el fet que "coneguen perquè en la nostra zona tenim el nostre dia dels enamorats i que visquen de més a prop l'entranyable tradició de la mocadorada".

Galeria multimèdia

Imatges

Tallers sobre el 9 d'Octubre a l'Espai Jove Tallers sobre el 9 d'Octubre a l'Espai Jove_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es