Inici -> └rees -> Policia Local -> NotÝcies de la policia

L'Escola de Formaciˇ de la Policia Local, guardonada amb el Premi a la formaciˇ en seguretat viÓria de Fesvial

diumenge, 8 d'octubre de 2017

L'Escola de Formaciˇ de la Policia Local de Vila-real (Efopol) ha estat guardonada amb el Premi a la formaciˇ en seguretat viÓria, atorgat per la Fundaciˇ Espanyola per a la Seguretat ViÓria (Fesvial). El cos municipal ha estat triat entre les mÚs de 80 candidatures presentades de tot Espanya a les diferents categories dels premis, que celebren la seua cinquena ediciˇ i que es lliuraran durant la II Convenciˇ Nacional de Seguretat ViÓria per a Policies Locals, entre els dies 24 i 27 d'octubre al pavellˇ d'Ifema de Madrid.

L'Efopol va ser creada al gener de 2003 amb l'objectiu de formar no nomÚs membres del cos vila-realenc, sinˇ tambÚ d'altres organismes de diferents Ómbits geogrÓfics que desitgen complementar la seua formaciˇ o que manquen de plans formatius propis. Entre les funcions de l'Efopol estan l'organitzaciˇ de cursos, congressos, jornades i seminaris, la creaciˇ d'una intranet legislativa pr˛pia, dinÓmica i actualitzada a la disposiciˇ de tots els seus policies, aixÝ com l'elaboraciˇ de protocols i instruccions i la creaciˇ d'espais de formaciˇ interns i propis denominats acadŔmies.

Des del seu inici s'han realitzat 193 accions formatives relacionades amb el trÓnsit i la seguretat viÓria que han arribat a 7.000 policies. A mÚs, la seua intranet pr˛pia es compon de legislaciˇ relacionada amb el trÓnsit i la seguretat viÓria, protocols relacionats amb el tema i circulars i instruccions de diferents organismes que estan sempre actualitzats per a la seua consulta pels agents. A mÚs, l'Efopol ha elaborat diferents protocols en la matŔria i els seus membres sˇn formadors i estan formats en l'Ómbit dins de les denominades acadŔmies. 

Per la seua banda, Fesvial Ús una fundaciˇ per a la seguretat viÓria presidida pel catedrÓtic i doctor en Educaciˇ ViÓria Luis Montoro. Tots els anys, concedeix aquests guardons a les bones prÓctiques amb la colĚlaboraciˇ d'entitats com la Uniˇ Nacional de Caps i Directius de Policia Local, la Direcciˇ General de TrÓnsit, la Federaciˇ Espanyola de Municipis i ProvÝncies, la Fundaciˇ CNAE, Ifema i el comitÚ organitzador del Salˇ Trafic.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gˇmez, felicita p˙blicament la Policia Local de Vila-real per "aquest reconeixement que posa de manifest davant els ciutadans de tot el paÝs la gran tasca dels seus professionals, no nomÚs en l'Ómbit local, sinˇ tambÚ en l'auton˛mic i estatal, a travÚs del treball de formaciˇ que ha estÚs a altres cossos de seguretat". "L'Escola de Formaciˇ de la Policia Local de Vila-real Ús un referent que, amb 14 anys de traject˛ria, ha servit per a difondre i promoure la seguretat viÓria i per aš˛ mereix el reconeixement i agra´ment per part de tota la ciutadania", afirma.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es