Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Vila-real llança una enquesta a través de l'app municipal per a conéixer les preferències dels usuaris del bus a l'UJI i millorar-ne el servei

diumenge, 8 d'octubre de 2017

Bus a l'UJI

L'Ajuntament de Vila-real acaba de llançar una enquesta a través de l'aplicació mòbil municipal per a conéixer les preferències dels usuaris del nou autobús que connecta Vila-real amb l'UJI. L'objectiu és seguir millorant i ajustant el servei -que provisionalment durant tot el trimestre funciona de manera gratuïta- a les necessitats dels estudiants. 

Per a participar en l'enquesta, els usuaris han d'accedir a l'apartat Enquestes de l'app Vila-real, en el qual podran plasmar les seues preferències d'horaris o ampliació de parades del servei. Per a açò, l'enquesta planteja tres preguntes amb diferents possibles respostes. D'una banda, els usuaris podran respondre quina parada de bus a l'UJI prefereixen, clicant sobre les set opcions disponibles: la de l'estació de Renfe; avinguda de Francesc Tàrrega, 53; avinguda de Josep Ramon Batalla (bàscula); avinguda de Pius XII, 30; Joan Baptista Llorens, 2; avinguda de la Murà, 22, o avinguda d'Itàlia, 82. 

Una altra de les preguntes permet escollir l'horari d'anada i de tornada, amb diverses opcions per a cadascun. En el cas del bus d'anada, es pot optar entre les 7.15 hores, les 8.15, les 9.15, les 14.15 i les 15.15 hores. En el cas del transport de tornada, es consulta quin és el millor horari per als usuaris del servei, i es dóna a triar entre les 14.15, les 15.15, les 17.15, les 20.30, les 21.00 o les 21.30 hores. 

L'enquesta estarà activa almenys durant dos mesos i, una vegada finalitzat el període de prova, es valoraran possibles canvis i peticions d'usuaris per a millorar-ne el servei. El nou autobús, en marxa des de l'11 de setembre, és d'ús exclusiu per als universitaris de Vila-real, que "ja no depenen únicament del transport privat o del tren i de l'autobús a Castelló i del seu posterior enllaç amb el TRAM, sinó que es desplacen de manera directa a la Universitat", tal com assenyala la regidora de Participació Ciutadana i de Joventut, Gemma Gil, que destaca "l'agilitat, comoditat i seguretat del servei". "Després del primer trimestre, valorarem el funcionament d'aquest servei pioner i les possibles ampliacions d'horaris o parades, el preu oficial o els abonaments que puguen llançar-se", apunta l'edil, que es mostra satisfeta de l'acord aconseguit amb l'empresa i la Universitat i del funcionament aquestes primeres setmanes.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es