Inici -> Àrees -> Educació -> Aula Mentor -> Notícies

L'Aula Mentor inicia el curs amb els exàmens d'octubre

dimarts, 10 d'octubre de 2017

Exàmens de l'Aula Mentor_5

El programa formatiu Aula Mentor, impulsat pel Ministeri d'Educació i l'Ajuntament de Vila-real -amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural-, ha iniciat el nou curs 2017/2018 amb els exàmens d'octubre, amb més de 70 proves convocades al llarg de tota una setmana. El regidor d'Educació, Eduardo Pérez, i la regidora d'Universitat Popular, Rosario Royo, han acompanyat el president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, en sengles visites als estudiants durant les proves, convocades tant a les instal·lacions de la Fundació com a la BUC.

A més de desitjar sort als alumnes, han destacat l'oferta formativa i de qualitat d'Aula Mentor, que des del mes d'abril compta amb un innovador programa de mòduls d'especialització de formació professional, que permet especialitzar-se en diferents matèries lligades a sectors en expansió per a millorar l'ocupabilitat. Amb aquestes proves, finalitza la primera edició d'aquests mòduls, de manera que l'alumnat que aprove aquests exàmens accedirà a l'última part de l'itinerari formatiu, que consistirà en un mes de pràctiques en empreses dirigides per Efecte Vila-real. Després d'aquesta primera promoció, s'obrirà un nou període de matrícula per als mòduls d'especialització, que començaran el pròxim any i en els quals s'espera superar el nombre d'inscrits.

"L'Aula Mentor ofereix una potent oferta formativa que arriba a centenars de persones, no només de la ciutat, sinó també de la comarca, i permet que ciutadans de qualsevol edat i perfil puguen seguir millorant el seu currículum", indica Pérez. Per la seua banda, Royo destaca que aquesta formació "es realitza a distància i compta amb horaris flexibles i amb el suport permanent d'un tutor i al final s'obté un títol oficial del Ministeri". El president de Caixa Rural, d'altra banda, remarca que la de Vila-real és una de les aules de referència en l'àmbit autonòmic i nacional del programa.

L'Ajuntament i la Fundació Caixa Rural han volgut destacar l'aposta per la innovació en matèria educativa gràcies a la col·laboració entre ambdues entitats, a les quals també se sumen la Subdirecció General d'Aprenentatge al llarg de la vida i la Conselleria d'Educació en el cas dels nous mòduls, que "permeten dotar de major ocupabilitat els vila-realencs". "D'aquesta manera es compleix una de les principals premisses d'aquest equip de govern, com és el foment de la formació al llarg de la vida perquè els veïns s'adapten als nous reptes socials", apunten.

Galeria multimèdia

Imatges

Exàmens de l'Aula Mentor_4
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es