Inici

Vila-real participa en la jornada Turisme responsable a Bilbao

tornar Imprimir

dijous, 19 d'octubre de 2017

Sala de premsa, Turisme

Jornada Bilbao

Vila-real participa en la jornada Turisme responsable a Bilbao

El regidor de Turisme de Vila-real, Diego A. Vila, ha participat en la jornada de treball Turisme responsable, que se celebra a Bilbao, dins la xarxa de Ciutats Educadores.

El regidor destaca que aquesta xarxa "ha treballat durant els dos últims anys d'una manera totalment innovadora, unint els principis de la carta de ciutats educadores a les accions desenvolupades en l'àrea de Turisme dels municipis".

D'aquesta manera, posa de manifest el treball realitzat des de Vila-real en aquest sentit, amb una "important aportació al document conjunt elaborat per les 16 ciutats membre que es plasmarà també en un llibre que es presentarà al mes de febrer en la trobada nacional".

En aquest sentit, Vila assegura que "la nostra ciutat ha contribuït amb la seua experiència mitjançant les diverses marques de ciutat que tenim i, en especial, amb l'aposta pel turisme religiós, que ens fa ser tot un referent provincial en aquesta matèria".

A més, explica que "s'ha reconegut el treball en la marca de Ciutat de la Ciència i la Innovació, on s'ha involucrat en un mateix projecte a tots els agents socials, educatius i econòmics de la ciutat" i afirma que "s'han marcat com a punts d'espais de convivència turística de la nostra ciutat la plaça Major, la basílica de Sant Pasqual, l'església Arxiprestal, l'Estadi de la Ceràmica i els voltants i el paratge del Termet".

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es