Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

El futbol professional 'revisa' els seus dispositius de seguretat en el I Seminari Nacional de Policia Local i Futbol a Vila-real

divendres, 27 d'octubre de 2017

Presentació del I Seminari Nacional de Policia Local i Futbol Professional

L'Ajuntament de Vila-real, Aficions Unides, el Villarreal CF i LaLiga celebraran la setmana que ve a Vila-real el I Seminari Nacional de Policia Local i Futbol Professional. En la trobada es donaran cita els cossos municipals relacionats amb els 42 clubs de futbol professional de tot Espanya amb l'objectiu de conéixer els dispositius de seguretat en els diferents estadis de la Lliga, millorar la coordinació entre policies, clubs i penyes i intercanviar experiències. 

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, l'intendent general en cap de la Policia Local, José Ramón Nieto, el responsable de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Tino Traver, i el secretari general d'Aficions Unides, José Hidalgo, han presentat les jornades, que se celebraran els dies 30 i 31 a la sala de formació de la prefectura de la Policia Local. "Vila-real és un referent en l'organització de dispositius de seguretat en dies de partit a l'Estadi de la Ceràmica, en els quals es mobilitzen 20.000 persones, per la qual cosa és un orgull que aquesta primera trobada, pionera en tot el territori estatal, se celebre ací a la nostra ciutat i de la mà de la nostra policia", assenyala Gómez. 

La programació del seminari comptarà amb la participació del director de Seguretat i Integritat de la Lliga de Futbol Professional, Alfredo Lorenzo, responsables de seguretat de diferents clubs, Aficions Unides, o responsables de diversos cossos locals de Policia, entre ells el de Vila-real. Entre les ponències, destaquen les relatives a l'organització de dispositius, la col·laboració amb altres cossos de seguretat i sanitaris, els plans d'autoprotecció en els clubs o la necessitat de coordinació amb les aficions a la seua arribada a les diferents ciutats. 

El seminari inclou una visita a l'Estadi de la Ceràmica i una xarrada del psicòleg i coach Pascual Benet sobre "La necessitat del canvi". Les ponències s'impartiran durant tot el dia del dilluns i el matí del dimarts.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es