Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

El Fons Valencià de la Solidaritat difon la tasca dels municipis per la cooperació amb uns tallers a l'IES Miralcamp

tornar Imprimir

dissabte, 28 d'octubre de 2017

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

Taller del Fons Valencià de la Solidaritat

El Fons Valencià de la Solidaritat difon la tasca dels municipis per la cooperació amb uns tallers a l'IES Miralcamp

Tres grups de primer de secundària i un de segon de l'IES Miralcamp de Vila-real han participat aquesta setmana en el taller: Què és açò del desenvolupament sostenible i què té a veure amb mi?, on els tècnics del Fons Valencià per la Solidaritat han presentat els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides amb especial èmfasi en l'onzé, referit a ciutats i comunitats sostenibles. Es tracta d'una activitat pràctica perquè l'alumnat reflexione en grup i propose accions concretes en l'àmbit individual, escolar i municipal per a treballar a favor de la sostenibilitat, amb una posada en comú final de cada grup. 

Com explica la presidenta del Fons, Xelo Angulo, amb la campanya Promovent els ODS a Castelló, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real i la Diputació, "apropem els objectius de l'ONU, alhora que expliquem els projectes de cooperació relacionats que desenvolupem des del Fons i donem a conéixer als estudiants la realitat dels països del sud, les causes de la seua situació i la complexitat de les relacions amb el nord". Vila-real forma part del Fons i el seu representat, el regidor de Cooperació i Solidaritat, Álvaro Escorihuela, és vocal de la Junta Executiva.

Galeria multimèdia

Imatges

Taller del Fons Valencià de la Solidaritat _1 Taller del Fons Valencià de la Solidaritat _2 Taller del Fons Valencià de la Solidaritat _3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es