Inici

Rafael Beltrán i Jacinto Heredia compondran la peça musical del 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual

tornar Imprimir

dilluns, 13 de novembre de 2017

Ajuntament, Sala de premsa

Benlloch encomana a Rafael Beltrán i Jacinto Heredia la peça musical del 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual

Rafael Beltrán i Jacinto Heredia compondran la peça musical del 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual

L'Ajuntament de Vila-real ha encomanat al compositor vila-realenc i Fill Predilecte de la ciutat, Rafael Beltrán Moner, la composició d'una obra musical per a estrenar-la amb motiu de la commemoració del 400 aniversari de la beatificació de sant Pasqual, pel papa Pau V, el 19 d'octubre de 1618. L'alcalde, José Benlloch, ha traslladat al músic la "il·lusió i l'orgull de la ciutat" de comptar amb la seua aportació a aquesta important efemèride. 

"Ens honraria especialment que les celebracions que tinguen lloc a la ciutat ho feren tenint la seua música com a protagonista, cosa que seria, a més d'emotiva, significativa", assegura Benlloch, que ha formalitzat la comanda al Fill Predilecte coincidint amb la commemoració del dia del Centenari del Patronatge, concedit el 14 de novembre de 1917. Per a oficialitzar la petició, Benlloch s'ha reunit amb el compositor i amb l'escriptor i historiador local Jacinto Heredia, que col·laborarà en la redacció dels textos de l'obra musical. "Aquesta peça quedarà guardada a l'Arxiu Municipal i formarà part de la història de Vila-real", detalla l'alcalde. "La ciutat està més que agraïda a tots dos per acceptar aquesta important comanda", assenyala Benlloch.

Les activitats en commemoració del Centenari del Patronat de sant Pasqual continuen dilluns amb la missa pontifical que oficiarà el bisbe, Casimiro López, a la basílica de Sant Pasqual (18.30 h).

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es