Inici -> Àrees -> Serveis Socials -> Notícies serveis socials

El programa d'Itineraris d'inserció sociolaboral per a persones en risc d'exclusió inicia els cursos formatius

dissabte, 18 de novembre de 2017

Cursos de formació dels Itineraris integrats d'inserció sociolaboral

El regidor de Serveis Socials, Álvaro Escorihuela, ha donat la benvinguda als usuaris que acaben d'incorporar-se als cursos formatius del programa Itineraris integrats d'inserció sociolaboral. Els alumnes, que han assistit a una de les sessions que s'han oferit a la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC), són usuaris dels Serveis Socials en risc d'exclusió, que reben atenció, formació i orientació per a facilitar la seua incorporació al mercat laboral i la seua plena integració en la societat.

La formació arriba gràcies a una subvenció de 150.000 euros concedida per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, que compta amb finançament del Fons Social Europeu. Un equip tècnic específic s'encarrega de dur a terme el programa, que beneficiarà 150 usuaris dels Serveis Socials en edat laboral, donant prioritat a les dones aturades i amb major dificultat d'accés a una ocupació, així com a víctimes de la violència de gènere. 

Escorihuela, qui ha animat els usuaris a aprofitar tota l'ajuda i el suport que els brinda aquesta formació, destaca que "aquest programa ens permetrà abordar la situació de famílies en dificultats des de tots els àmbits, a partir d'un diagnòstic individualitzat i el disseny d'itineraris personalitzats". "Açò és molt important per a aconseguir el desenvolupament de noves habilitats socials que no només els permeten aconseguir un treball per a tirar endavant, sinó també integrar-se d'una manera més fàcil", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es