Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

El Fòrum de Pressupostos Participatius aborda més de mig centenar de propostes ciutadanes per a millorar la ciutat

dissabte, 18 de novembre de 2017

VI Fòrum de Pressupsotos Participatius

El VII Fòrum de Pressupostos Participatius s'ha reunit aquest matí al centre cívic Maria de Luna per a preparar les propostes veïnals que es volen incloure en els comptes de 2018, que se sotmetran a votació popular la setmana que ve. En la dinàmica de treball, s'han exposat les 53 propostes presentades als pressupostos participatius pels mateixos ciutadans, per a sotmetre's a una primera anàlisi per part dels representants del Consell de Participació Ciutadana. 

"Els pressupostos participatius són un procés estrictament de participació ciutadana, sense ingerències de cap tipus; per açò en aquesta edició del fòrum tan sols participen els representants del Consell, que faran una primera selecció i anàlisi de les propostes, a més d'incloure altres suggeriments de les associacions veïnals en el llistat d'actuacions que, la setmana que ve, se sotmetrà a consulta perquè siguen de nou els veïns els que, amb el seu vot, decidisquen quines propostes són més prioritàries", valora la regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil. En aquesta edició dels pressupostos participatius han sigut 53 les propostes presentades pels ciutadans, centrades fonamentalment en qüestions de mobilitat a la ciutat, el condicionament de la via pública, infraestructures, mobiliari urbà o zones verdes. "Estem molt satisfets pel nivell de participació dels veïns que, un any més, s'han bolcat a l'hora de transmetre'ns els seus suggeriments", indica Gil.

El llistat de propostes acordat pel VII Fòrum de Pressupostos Participatius es publicarà en el web municipal la setmana que ve, perquè els vila-realencs i les vila-realenques puguen valorar i votar les tres que consideren més necessàries per a millorar la ciutat. El formulari de votació estarà disponible en línia del 22 al 28 de novembre. També es podran formalitzar els vots de manera presencial en la planta baixa de l'Ajuntament.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es