Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local inicia una nova campanya de vigilància i prevenció de robatoris en el camp durant la temporada citrícola

diumenge, 19 de novembre de 2017

Amb l'inici de la temporada citrícola, la Policia Local de Vila-real ha impulsat una nova campanya de vigilància i prevenció de robatoris en el camp. La campanya, que es desenvoluparà del 20 de novembre al 3 de desembre, té com a principal objectiu controlar tant els vehicles com els recol·lectors, per a comprovar la procedència de la mercaderia transportada i recollida.

La campanya consta de controls dinàmics i estàtics, en els quals els agents de la unitat de Policia Rural i la URP sol·licitaran els documents d'acompanyament i traçabilitat agrícola (DATA), que acrediten la procedència dels fruits. En els controls dinàmics, els agents comprovaran les quadrilles de recollida de taronja en les diferents partides del municipi, amb la informació sobre l'empresa recol·lectora, la contractista o el propietari del camp recol·lectat, així com la varietat collida. Per la seua banda, els controls estàtics de trànsit permetran comprovar que no existeixen irregularitats en la mercaderia transportada.

"Les campanyes de vigilància i prevenció de robatoris en el camp que cada any desenvolupa la Policia Local de Vila-real són una ajuda per als nostres agricultors, per a garantir la seguretat de la campanya citrícola i d'un sector fonamental per a l'economia local com és l'agrícola", assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Silvia Gómez. Amb aquest objectiu, els dispositius especials es desplegaran sobretot en les zones d'accés a horts i incidiran en els controls a vehicles en diferents punts estratègics del terme.

La Policia Local sol·licita també la col·laboració ciutadana per al desenvolupament correcte de la campanya i demana als veïns que, davant de qualsevol sospita que s'està cometent un delicte en els camps de cítrics, es posen en contacte amb la Prefectura, en els telèfons 092 o 964 547 010.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es