Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local vigilarà la seguretat del transport escolar a Vila-real en una nova campanya en col·laboració amb la DGT

diumenge, 26 de novembre de 2017

La Policia Local de Vila-real inicia dilluns que ve una nova campanya de control de transport escolar, que finalitzarà l'1 de desembre, en col·laboració de la Direcció General de Trànsit (DGT). La campanya té com a objectiu garantir la seguretat dels menors i certificar que els vehicles en els quals es traslladen compleixen totes les mesures que marca la normativa, a més de proveir les famílies i comunitat educativa de recomanacions per als seus desplaçaments als col·legis. 

Durant tota la setmana, els agents intensificaran les inspeccions sobre el transport escolar i comprovaran que les autoritzacions i documents que han de tenir siguen els correctes per a la prestació del servei. Amb aquest objectiu, es verificarà que les condicions tècniques i elements de seguretat són els que exigeix la normativa i que els requisits especials que ha de complir el conductor, com el permís de conducció o els temps de conducció i descans, són els estipulats. Entre altres qüestions, la vigilància prestarà especial atenció a l'ús del cinturó de seguretat i sistemes de retenció en aquells autobusos que els tinguen instal·lats, circumstància que en l'actualitat es dóna en més del 60% dels vehicles de transport col·lectiu. La DGT també inclou en la campanya el foment dels Camins Escolars Segurs, iniciativa que a Vila-real es desenvolupa en diversos col·legis.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es