Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La Unitat de Control d'Establiments i Consum de la Policia Local intervé 149 peces de marques falsificades en Santa Caterina

dilluns, 27 de novembre de 2017

Material incautat per la Policia Local en Santa Caterina

La Unitat de Control d'Establiments i Consum (UCECO) de la Policia Local de Vila-real van intervenir ahir, durant la celebració de la Fira de Santa Caterina, un total de 149 productes falsificats. Per aquest motiu, els agents han obert diligències penals contra la propietat intel·lectual contra dues persones, que venien peces com dessuadores, samarretes o gorres de conegudes marques falsificades. 

L'equip que durant tot el dia va estar desplegat pel recinte també va interposar dues denúncies per venda de pirotècnia, ja que va intervenir 3.190 productes de categoria 1, i 50 més catalogats en la categoria 2. A més, la jornada es va saldar amb tres denúncies per incomplir l'Ordenança municipal de venda no sedentària i amb la intervenció de 95 objectes. A aquestes se suma una denúncia més per vulnerar la Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana, motiu pel qual els agents van intervenir dues pistoles tipus airsoft de quarta categoria.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es