Inici -> Àrees -> Participació ciutadana -> Notícies

Més de mig miler de veïns de Vila-real voten les propostes ciutadanes dels VII Pressupostos Participatius

dissabte, 2 de desembre de 2017

Un total de 549 persones han participat en el procés de votació i ordenació per preferència de les propostes presentades pels veïns en els VII Pressupostos Participatius. Es tracta de 51 persones més que en l'anterior edició, tal com ha anunciat la regidora de Participació Ciutadana, Gemma Gil, que destaca l'augment de les votacions entre els joves de 16 a 20 anys i, novament, la participació superior per part de les dones, amb 303, enfront de 206 homes. 

Entre els suggeriments que major nombre de suports han recaptat entre els vila-realencs, destaca la implementació d'ajudes a l'escolarització per a xiquets de 0 a 3 anys, amb 157 vots; la creació d'un nou parc d'street workout, amb 142, i l'ampliació de la xarxa wifi a altres punts de la ciutat, amb 97. El mateix nombre de vots ha aconseguit la proposta d'obertura de les biblioteques, seguida de l'ampliació i millora de parcs infantils, amb 81 vots i l'obertura de les cases de barri per a adolescents, amb 65. 

"Estem molt satisfets per l'alta participació i la receptivitat dels veïns, que un any més s'han implicat al màxim amb aquesta proposta de participació ciutadana", assenyala Gil. "L'objectiu, ara, és començar a treballar en la realització d'aquests projectes amb les corresponents regidories", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es