Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La Policia Local de Vila-real intensifica els controls d'alcohol i drogues al volant per a prevenir accidents durant les festes de Nadal

diumenge, 10 de desembre de 2017

La Policia Local de Vila-real iniciarà demà la campanya especial de prevenció i control d'alcohol i drogues en la conducció durant el Nadal, amb l'objectiu d'evitar accidents en una època en la qual s'incrementen de forma notable els esmorzars, dinars o sopars. La campanya, a càrrec de la Unitat de Trànsit i Atestats i en col·laboració amb la Direcció General de Trànsit, intensificarà els controls urbans fins al 17 de desembre, de manera que qualsevol conductor podrà ser sol·licitat per a realitzar un test d'alcohol o de drogues. 

"S'ha demostrat que aquest tipus de controls afavoreix el canvi de comportament dels conductors. Aquesta és la principal missió d'aquestes campanyes: prevenir, conscienciar els conductors de les greus conseqüències del consum d'alcohol o drogues i reduir els índexs de sinistralitat", valora la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez. "Durant les últimes campanyes, hem pogut detectar una millora de l'actitud al volant dels ciutadans, que cada vegada més opten per mesures preventives com establir torns per a la conducció", indica l'edil. "No obstant això, és necessari seguir incidint en aquesta tasca perquè la prevenció és la millor forma d'evitar accidents i garantir la seguretat ciutadana", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es