Inici

L'Ajuntament renova el programa de gestiˇ del padrˇ d'habitants i agilita els trÓmits per als ciutadans

tornar Imprimir

dilluns, 11 de desembre de 2017

Proximitat, Noves tecnologies, Sala de premsa, Ajuntament

L'Ajuntament renova el programa de gestiˇ del padrˇ d'habitants i agilita els trÓmits per als ciutadans

L'Ajuntament de Vila-real acaba de renovar el programa de gestiˇ del padrˇ municipal d'habitants amb l'objectiu de millorar i agilitar els trÓmits per a facilitar les gestions a tots els ciutadans. Els departaments d'EstadÝstica, Noves Tecnologies i Atenciˇ i TrÓmits han treballat de manera conjunta en la posada en marxa del nou sistema, que incorpora millores relacionades amb l'expediciˇ de certificats d'empadronament. Aquests documents, habitualment solĚlicitats per altres administracions, ja es poden obtenir a l'instant, grÓcies a l'˙s de segells de signatura electr˛nica per a actuacions administratives automatitzades.

Anteriorment, qualsevol veÝ que necessitara el document havia de demanar-lo presencialment a les oficines d'Atenciˇ i TrÓmits i al cap d'uns dies podia tornar a arreplegar-lo. Amb el nou sistema, qualsevol persona que solĚlicite presencialment el certificat d'empadronament el rep a l'instant, de manera que evita tornar-se a desplašar. A mÚs, si disposa d'un certificat digital, el pot obtenir des de casa o des del m˛bil, a travÚs de la seu electr˛nica https://www.seuelectronica.vila-real.es.

En prop de dues setmanes de funcionament del sistema ja s'han expedit mÚs de 900 certificats de diferents tipus i 21 persones han obtingut el certificat individual d'empadronament a travÚs de la seu electr˛nica.

Destaquem
App Banner Sala de prensa B˙stia CiutadÓ Venta d'entrades AccÚs a la seu electr˛nica interior Banner Cita Previa
Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es