Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> NotÝcies joventut

NadalÓndia es renova i obri a les famÝlies amb una innovadora proposta dinÓmica que integra 21 associacions de Vila-real

dimarts, 12 de desembre de 2017

Gemma Gil presenta NadalÓndia 2017

La Regidoria de Joventut de Vila-real ha renovat el concepte de parc infantil que cada any s'ofereix per aquestes dates als mÚs joves de la casa i ha convertit NadalÓndia en tot un esdeveniment que combina un ampli ventall d'activitats que suposen una alternativa d'oci familiar ideal per a les vacances. Com cada any, el Centre de Congressos, Fires i Trobades acollirÓ la iniciativa, tot i que amb un innovador format en el qual participen activament 21 associacions de la ciutat.

"El nostre objectiu Ús fomentar el temps en famÝlia i entre els joves de la nostra ciutat durant les festes de Nadal", explica la regidora de l'Órea, Gemma Gil. "Un moment de vacances on la diversiˇ va de la mÓ de la convivŔncia, l'aprenentatge, fer nous amics i potenciar amistats", indica, "per aix˛ hem plantejat NadalÓndia com un lloc de trobada entre els joves i les associacions juvenils per a crear un vincle d'uniˇ amb les associacions locals". Aquest innovador format va en lÝnia amb els objectius de desenvolupament sostenible que marquen les Nacions Unides, "on s'uneixen m˙sica, espectacles, esports, aventura, tecnologia i medi ambient per posar a l'abast dels ve´ns un ventall d'activitats que suposen una alternativa d'oci saludable i positiva, amb activitats participatives", assegura.

Del 27 al 30 de desembre, en horari de 10.00 a 13.00 h i de 16.00 a 19.30 hores, el recinte acollirÓ tot tipus d'activitats organitzades per l'Associaciˇ ACAHD de capoeira, el Club Handbol Vila-real, el Club PatÝ Ciutat de Vila-real, Maykun, l'Associaciˇ Esportiva Cultural i Arts Marcials, el Club Espeleol˛gic Vila-real i el Club Snow-Skate Vila-real, en l'Ómbit esportiu. TambÚ organitzaran activitats tecnol˛giques els membres de PINT i Con+Futuro, als quals se sumaran altres entitats juvenils i culturals com JuCar, Filles de Maria del Rosari, OtakUniverse, Otaku Onda, Oriˇn, Creu Roja Joventut o Sambalea. TambÚ colĚlaboraran la Fundaciˇ Manantial, Protecciˇ Civil, la RÓdio Espai Jove i les escoles municipals de teatre i dansa.

"El Centre de Congressos es dividirÓ en diferents espais, denominats EsportlÓndia, DivertilÓndia, CiberlÓndia, NaturalÓndia i DibulÓndia, que comptarÓ amb diferents activitats durant tot el dia", afirma Gil, que recorda que al marge de les activitats oferides per les associacions, cada dia hi haurÓ un espectacle diferent amb pallassos, contacontes, mÓgia i titelles. En aquest sentit, destaca la colĚlaboraciˇ de la Regidoria de Normalitzaciˇ LingŘÝstica, que contribuirÓ amb un espectacle de titelles el dissabte 30, a les 17.00 hores, i la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi ClimÓtic, que oferirÓ el tancament a mode de campanades amb taronges.

"L'esdeveniment Ús completament gratu´t i, al llarg de totes les festes, les xarxes socials municipals i les associacions participants oferiran diÓriament una agenda amb les activitats programades per al dia, que sˇn aptes per a persones de totes les edats i en les quals podran participar les famÝlies senceres, des de xiquets i joves fins a pares i mares i avis", indica. Per a acostar NadalÓndia a la ciutat, l'autob˙s urbÓ pararÓ tambÚ davant el recinte durant els quatre dies seguint el seu recorregut i horari habitual.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es