Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

La campanya especial de vigilància i control d'alcoholèmia i drogues de la Policia Local de Vila-real se salda amb 12 denúncies

dijous, 21 de desembre de 2017

La Policia Local de Vila-real ha tancat la campanya especial de control del consum de drogues i alcohol en la conducció amb un total de 183 proves realitzades als conductors des de l'11 fins al 17 de desembre. En total, han sigut 183 les proves realitzades, que s'han saldat amb 12 denúncies. Tres persones han rebut una sanció administrativa per donar positiu en la prova d'alcoholèmia i sis més han sigut sancionades per consum de drogues.

Així mateix, s'han obert diligències penals contra tres conductors que superaven amb escreix la taxa mínima permesa en el control d'alcoholèmia, la qual cosa constitueix un delicte contra la seguretat viària. Durant la campanya, els agents han recordat la prohibició de conduir sota els efectes d'alcohol o substancies estupefaents i les conseqüències que pot implicar. La regidora de Seguretat Ciutadana i Trànsit, Silvia Gómez, ha explicat que aquest tipus de proves tenen un caràcter eminentment preventiu i que es realitzen per a millorar la seguretat de tots els ciutadans.

"Vivim moments de distensió i festa que es poden veure entelats per una imprudència", indica, "per això, ara més que mai, és vital que tots siguem responsables i posem de la nostra part per a evitar incidents que ens poden arruïnar unes dates tan especials". Per això, recomana precaució i "al volant, zero alcohol".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es