Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Regidoria de Joventut patrocina un disc solidari que commemora els 90 anys de Cavalcada de Reis a Vila-real

dissabte, 23 de desembre de 2017

La Regidoria de Joventut patrocina el nou CD solidari en el qual han participat la Banda Jove de la Unió Musical La Lira juntament amb el grup alcoià VerdCel, en el qual ha col·laborat la coral infantil de la UM La Lira.

El disc, titulat Sol d'hivern, cançons populars i d'esperança, compta amb quatre temes per a commemorar els 90 anys de la Cavalcada de Reis a Vila-real, com el Tirorí, la nadala republicana Reis, Homenatge a Teresa i La Panderola. El treball es presentarà en societat el proper divendres 29, a les 19.00 hores, a l'Auditori Municipal, amb motiu del concert solidari que cada any se celebra per aquestes dates.

La regidora de l'àrea, Gemma Gil, ha explicat que "la distribució del CD serà a càrrec de Joventut Antoniana, que utilitzarà els beneficis per al seu treball social d'ajuda a les famílies que més ho necessiten". Així mateix, els interessats a adquirir-lo podran fer-ho ja el 26 de desembre, durant la visita del missatger reial a la plaça Major, tot i que també podran comprar-lo el dia del concert a l'Auditori, per cinc euros.

"El dia del concert actuarà com a presentador de l'esdeveniment l'humorista local Fanfi i els beneficis de l'entrada al concert seran per a l'Associació de Voluntaris d'Acolliment Familiar (AVAF), amb un donatiu de cinc euros", indica Gil, també ens informa que els tiquets es podran adquirir a l'Espai Jove, enviant un correu a avaf.castellon@gmail.com o mitja hora abans a l'Auditori. Hi haurà entrades de fila 0.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es