Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

La Banda Jove de La Lira i VerdCel celebren un concert a benefici de l'Associació de Voluntaris d'Acolliment Familiar

dimecres, 27 de desembre de 2017

L'Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner acollirà aquest divendres, 29 de desembre, a partir de les 19.00 hores, el concert solidari de la Banda Jove de la Unió Musical La Lira, al costat del grup alcoià VerdCel.

Ambdues agrupacions s'han unit juntament amb la coral infantil de La Lira per a gravar un disc titulat Sol d'hivern, cançons populars i d'esperança, que compta amb quatre temes per a commemorar els 90 anys de la Cavalcada de Reis a Vila-real, com el Tirorí, la nadala republicana Reis, Homenatge a Teresa i La Panderola.

Un treball que compta amb el suport de la Regidoria de Joventut i que es presentarà en societat en el concert, en el qual també interpretaran temes propis i on l'humorista local Fanfi exercirà com a presentador.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, ha explicat que els interessats a assistir ja poden adquirir les entrades a l'Espai Jove, en horari de 9.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. També es poden aconseguir enviant un correu a l'adreça avaf.castellon@gmail.com o mitja hora abans del concert a les taquilles de l'Auditori. "El donatiu són cinc euros, que es destinaran a l'Associació de Voluntaris d'Acolliment Familiar (AVAF) i si algú no pot assistir, però vol col·laborar, hi haurà entrades de fila 0".

A més, durant tot el concert els assistents podran adquirir el CD que ambdues agrupacions han gravat, "i la recaptació del qual serà per a donar suport al treball que realitza diàriament la Joventut Antoniana amb desenes de famílies de la ciutat que ho necessiten", indica.

"Vila-real és una ciutat orgullosa de la seua joventut i del talent que mostren les seues agrupacions, que una vegada més han demostrat la seua solidaritat unint-se per a treballar de manera conjunta per una bona causa", conclou la regidora.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es