Inici -> La teua ciutat -> Cursos i formació -> Notícies sobre cursos i tallers

Igualtat prepara noves campanyes i actes per a visibilitzar el paper de la dona i sensibilitzar contra la violència de gènere

dijous, 28 de desembre de 2017

Programació Igualtat 2018

La Regidoria d'Igualtat prepara per al 2018 noves campanyes i actes per a visibilitzar el paper de la dona en la societat i, sobretot, sensibilitzar contra la xacra de la violència de gènere.

La regidora de l'àrea, Rosario Royo, ha presentat el planning per a l'any que ve, per al qual s'ha proposat el lema "Repensem les nostres relacions en les noves realitats". "Vivim en una societat que va molt ràpida, en la qual s'han perdut valors molt importants", valora Royo, que recorda que "el 2018 es compleixen 70 anys des de la signatura dels Drets Humans, que no sempre es compleixen".

"Ara més que mai hem de repensar les nostres relacions en les noves realitats que vivim, per això, des de la Regidoria d'Igualtat seguirem treballant en dos objectius com són fer visible el treball de les dones en la nostra ciutat i, sobretot, sensbilitzar contra la violència de gènere", apunta.

Per a complir la primera proposta s'organitzaran tallers per a ajudar les dones a créixer i relacionar-se i se seguirà col·laborant amb les associacions de la ciutat i organitzant esdeveniments que donen a conéixer el paper de la dona al llarg del temps. Així, entre les activitats ja perfilades per l'àrea que dirigeix Royo destaquen la Jornada contra l'Escletxa Salarial, el 22 de febrer, que comptarà amb les treballadores dels magatzems i sindicats; una taula redona amb dones que van obrir el camí a les periodistes radiofòniques en la ciutat, el 6 de març; i una sessió de dones i lletres, que es materialitzarà en un concert el 27 d'abril i en la participació en la Fira del Llibre.

D'altra banda, Igualtat tornarà a organitzar campanyes com Bésame 2.0, Igualtat en ruta o Tinguem la festa en pau i commemorarà el 25 de novembre, entre altres esdeveniments "per a arribar, especialment, als més joves, als quals cal allunyar d'actituds dominants, relacions tòxiques i micromasclismes que estan presents en el nostre dia a dia i que molts arriben a interioritzar com a valors normals, però que estan molt lluny de la realitat i no formen part d'allò que volem per al futur de la nostra societat".

A més, l'agenda tornarà a comptar amb cursos com el d'Intel·ligència emocional, els de Teràpia hipopresiva i Reeducació del sòl pelvià, Disseny i patronatge, Dansa oriental conscient i Dansa oriental amb vel, tots ells "molt demandats per les usuàries, que a més de divertir-se, augmenten la seua autoestima i la salut física i emocional".

Per a inscriure's als tallers, les interessades podran preinscriure's a la Casa dels Mundina del 8 al 14 de gener i també de manera virtual, enviant un correu a casadona@vila-real.es. El 15 de gener es farà el sorteig i publicació de l'ordre de matrícula i del 17 al 27 de gener es formalitzarà la inscripció a la Casa dels Mundina.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es