Inici -> La teua ciutat -> Igualtat -> Notícies d'Igualtat

L'Ajuntament de Vila-real se suma a la manifestació contra la violència de gènere convocada per la societat civil diumenge

divendres, 5 de gener de 2018

La corporació municipal de Vila-real se sumarà aquest diumenge a la manifestació convocada per la societat civil contra la violència de gènere i en record i suport a la família d'Andrea Carballo Claramonte. L'Ajuntament de Vila-real, en representació de tots els veïns i veïnes de la ciutat, ha mantingut sempre una postura unànime de condemna i rebuig a tot acte de violència contra les dones, mitjançant declaracions institucionals, actes i convocatòries destinades a lluitar contra la xacra de la violència masclista al nostre país. 

Des de la institució pública, com a part de l'estat de dret, l'Ajuntament de Vila-real ha respectat en tot moment i ho seguirà fent els protocols que estableix la llei i el Pacte d'Estat contra la violència masclista, que atribueix a la Delegació especial de Govern per a la Violència de Gènere les competències per a la declaració dels casos de violència contra les dones. Per aquest motiu, demanem que, com més prompte millor, concloga la investigació i queden esclarits els fets succeïts el passat 23 de desembre, per a poder emprendre així les accions i protocols que es consideren oportuns.

L'Ajuntament de Vila-real anima tota la ciutadania a sumar-se també a la convocatòria i a treballar de la mà per a construir junts una societat en la qual la violència masclista en qualsevol de les seues manifestacions no tinga cabuda.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es