Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

Territori culmina la millora de l'accés est a Vila-real amb nova il·luminació en la rotonda de la CV-185

dilluns, 1 de gener de 2018

Il·luminació de la rotonda de la CV-185_1

La Regidoria de Territori ha culminat el projecte de millora dels accessos amb nova il·luminació en la rotonda d'entrada a Vila-real per la CV-185 (carretera de Borriana). El projecte, inclòs en els pressupostos de 2017, ha comptat amb una inversió d'11.000 euros, amb l'objectiu fonamental de millorar la seguretat en la zona i dignificar l'entrada est de la ciutat. 

"Quan vam arribar al govern municipal, l'any 2011, l'única cosa que hi havia en aquesta zona era l'esquelet d'un edifici sense acabar fruit del fiasco immobiliari i una xicoteta glorieta, del tot insuficient per a un accés urbà que regula el trànsit procedent de dues carreteres, la CV-185 i la N-340, a més de ser l'entrada a serveis de referència com l'Hospital de la Plana o la Ciutat Esportiva Pamesa", recorda el regidor de Territori, Emilio M. Obiol. Les gestions del departament van aconseguir, en un primer moment, l'enderrocament de l'esquelet immobiliari i l'ampliació i urbanització de la rotonda a pràcticament el doble de les dimensions a càrrec de l'estació de servei construïda en el seu lloc. En una segona fase, es va gestionar també l'embelliment de l'entorn, a càrrec de la urbanització de la Ciutat Esportiva Pamesa, amb la instal·lació d'un monòlit de cinc cubs confeccionats en trencadís que formen el nom de Vila-real, realitzats també sense cost per a la ciutat. 

"Ara, a més, aquest monòlit i la rotonda compten amb nous punts de llum que dignifiquen aquest important accés a Vila-real, a més d'incrementar la seguretat viària", conclou Obiol. El projecte s'inclou en el pla d'accessos impulsat per Territori des de l'any 2011 per a l'embelliment de les entrades a la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

Il·luminació de la rotonda de la CV-185
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es