Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Sis joves vila-realencs roden el seu primer curtmetratge en el taller #femuncurt

dijous, 4 de gener de 2018

Taller #femuncurt_1

Durant els dies de vacances, sis joves han estat donant forma als seus guions de curta durada en el taller #femuncurt, impulsat per la Regidoria de Joventut de Vila-real, juntament amb Anima't i amb la col·laboració de l'Associació Cultural Sal de la fila. El resultat són sis històries que caminen entre la comèdia i el drama social, passant pel terror o la ciència-ficció. Ara, els mateixos alumnes del taller es disposen a donar vida i posar en imatges les paraules d'un dels sis guions que, fins ara, només estaven sobre paper.

El guió de Gloria Punzano, encara sense títol, s'està rodant aquests dies a l'Espai Jove. Una de les seues aules s'ha convertit en un búnquer on dos personatges han de prendre una important decisió que podria afectar les seues vides i la de moltes altres persones. Al costat de Gloria, Sergi Blasco, Daniel Salvador, Leyre Macián, Carla Tomás i Arnau Llop són els joves que s'encarreguen de la realització del curt, amb el suport i la supervisió d'un grup de professionals de l'audiovisual. Davant les càmeres, Noèlia Fajardo i Sergi Mo aporten la seua experiència i ofici perquè el resultat siga óptim.

El curtmetratge s'estrenarà en les pròximes setmanes i, segons els organitzadors, "amb la quantitat i qualitat d'idees sorgides del taller, Vila-real s'assegura la representació en Cineculpable durant molts anys".

Galeria multimèdia

Imatges

Taller #femuncurt
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es