Inici -> Àrees -> Cooperació i integració -> Notícies

L'oficina Pangea llança noves accions, cursos i tallers gratuïts per a millorar la integració i convivència dels nouvinguts

tornar Imprimir

dissabte, 6 de gener de 2018

Cooperació, Solidaritat i Integració, Sala de premsa

L'oficina Pangea llança noves accions, cursos i tallers gratuïts per a millorar la integració i convivència dels nouvinguts

L'Oficina d'Atenció a Persones Migradas (OAPMI) - Pangea de Vila-real organitza per a aquest primer trimestre de l'any prop d'una desena d'activitats gratuïtes destinades a millorar la integració dels nouvinguts, la seua adaptació i convivència i ajudar-los també amb tot tipus de tràmits administratius. Entre les principals novetats, Pangea prepara tallers d'experiències migratòries, una jornada intercultural o una sessió sobre la Llei d'estrangeria.

En l'apartat formatiu, el servei municipal, públic i gratuït, especialitzat en diversitat cultural i gestió de la convivència i dependent de la Regidoria de Cooperació i Integració, ofereix un curs de castellà de 30 hores que s'impartirà del 17 de gener al 9 de maig a l'edifici de Serveis Socials. Els interessats poden inscriure's fins al dia 17 i l'horari de les classes serà els dimecres i divendres de 9.30 a 10.30 hores per al nivell I (iniciació) i de 10.45 a 11.45 hores per al nivell II (conversa). També s'ha programat el taller de valencià: ABC, que s'impartirà en el mateix recinte del 6 de febrer al 8 de març tots els dimarts i dijous de 9.30 a 11.00 hores. La inscripció es pot realitzar del 16 al 31 de gener. 

D'altra banda, la programació compta amb un taller d'experiències migratòries, que se celebrarà els dies 6 i 27 de febrer de 15.15 a 16.45 hores i també el 20 de març en horari de 15.30 a 16.30 hores, al col·legi Concepció Arenal. A més, el 28 de febrer i l'1 de març, la Casa dels Mundina acollirà una trobada intercultural centrada en els costums nupcials, la igualtat i la diversitat. El dia 15 de març, a les 12.00 hores, tindrà lloc la xarrada "Nocions bàsiques de dret d'estrangeria. Situacions administratives i nacionalitat". La sessió, dirigida a professionals, entitats socials locals i ONG, entre d'altres, serà a l'edifici de Serveis Socials, el mateix punt en el qual tots els mesos es convocarà un espai de trobada per a dones, per al qual caldrà inscriure's prèviament a l'oficina. 

Els interessats a participar en les activitats programades poden informar-se a l'oficina OAPMI-Pangea, al carrer de Betxí, 49 (edifici de Serveis Socials) en horari de 9.30 a 13.30 hores els dilluns i de 13.30 a 15.30 hores els dimecres i dijous. Més informació en pangea@vila-real.es i en www.vila-real.es/pangea.

Descàrrega d’arxius

Descargar archivo

Programació Pangea 2018
Tipus d'arxiu: PDF | Valencià

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es