Inici

Vila-real reforça la setmana que ve a Fitur el posicionament referent de la ciutat en turisme religiós

tornar Imprimir

dijous, 11 de gener de 2018

Sala de premsa, Turisme

Vila-real reforça la setmana que ve a Fitur el posicionament referent de la ciutat en turisme religiós

Vila-real estarà la setmana que ve en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme, amb l'objectiu de reforçar el posicionament referent de la ciutat en l'àmbit del turisme religiós. Un posicionament estratègic en el qual se seguiran centrant els esforços en matèria turística durant l'any 2018, després de la consolidació del lideratge local experimentat l'any passat amb motiu del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual.

"Durant 2017, amb la celebració del centenari, Vila-real ha demostrat el gran potencial que tenim com a destinació en el sector del turisme religiós. El congrés de la Ruta del Sant Grial, que va congregar importants experts en la matèria, la basílica i convent de Sant Pasqual, l'església arxiprestal Sant Jaume, l'ermitori de la Mare de Déu de Gràcia, la Setmana Santa local o la important col·lecció d'art religiós atresorada pel Fill Predilecte de Vila-real Vicente Llorens Poy són només alguns exemples dels recursos que la nostra ciutat pot oferir en l'àmbit del patrimoni històric-artístic i espiritual vinculat a la religió", detalla el regidor de Turisme, Diego A. Vila, qui presentarà les últimes novetats de la ciutat en aquesta matèria a la fira de Madrid. 

En tot cas, la participació de la ciutat a Fitur es produirà sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme, del que Vila-real forma part, pràcticament sense cost per al consistori. "En els últims anys, hem fet un gran esforç per definir una estratègia turística pròpia i conseqüent amb els recursos i la realitat de la nostra ciutat. I, sobretot, lluny dels malbarataments d'altres èpoques, en els anys de govern del Partit Popular, quan la participació en Fitur va arribar a costar a les arques municipals fins a 30.000 euros anuals sense oferir un producte turístic clar i diferenciat", lamenta Vila. "Enguany", puntualitza l'edil, "seguim la mateixa tònica, integrant-nos en l'oferta del Patronat Provincial i minimitzant, d'aquesta manera, els costos, al mateix temps que millorem les sinergies amb els municipis del nostre entorn amb una proposta unificada". 

En l'oferta que Vila-real promocionarà en la fira turística de referència en l'Estat destaquen també altres recursos com el patrimoni, cultura, naturalesa i, sobretot, el turisme vinculat amb la salut i l'esport, en el qual la ciutat destaca per la seua xarxa d'infraestructures. "El posicionament estratègic de Vila-real en matèria turística se centra en l'àmbit religiós, però no podem renunciar a altres recursos de gran valor que ens diferencien i que, per descomptat, anem a seguir potenciant", conclou.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es