Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

L'alcalde anuncia el nomenament de Cristina Pesudo com a reina de les festes 2018, amb les dames Gemma Font, Gloria Manrique, Andrea Ayén i Lydia Estepa

divendres, 12 de gener de 2018

Nomenament de la reina i dames 2018

La ciutat de Vila-real emprén un nou curs festiu, amb el nomenament oficial de Cristina Pesudo Marzá com a reina de les festes 2018. L'alcalde, José Benlloch, ha anunciat de forma oficial el nomenament de la jove vila-realenca en el tradicional acte oficial celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament, que ha pogut ser seguit en directe a través del canal municipal en Youtube.

Cristina Pesudo, de 19 anys i estudiant de Turisme i de Psicologia Esportiva, ostentarà el càrrec durant les festes patronals en honor a sant Pasqual i la Mare de Déu de Gràcia, al costat de les seues quatre dames: Gemma Font Colás, Gloria Manrique Ruiz, Andrea Ayén Castillo i Lydia Estepa Edo. Les noves dames han estat rebudes per les seues predecessores, Danae Navarro, Afra Rubio, Isabel Carda i Mónica Font, mentre que la reina de 2017, Verónica Fortuño, ha sigut l'encarregada de donar-li la benvinguda a la seua successora en el càrrec per a l'actual exercici.

Cristina Pesudo i les seues quatre dames d'honor tindran la primera aparició pública el pròxim 18 de febrer, durant l'acte d'homenatge a la reina i cort d'honor de 2017 i seran proclamades oficialment en un acte solemne durant el mes d'abril.

Més imatges, en el Flickr de l'Ajuntament

Galeria multimèdia

Imatges

Nomenament de la reina i dames 2018_1 Nomenament de la reina i dames 2018_2 Nomenament de la reina i dames 2018_3
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es