Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> Notícies joventut

Idiomes i cursos per a l'ocupació centren la programació de Joventut el primer trimestre de l'any

tornar Imprimir

diumenge, 14 de gener de 2018

Sala de premsa, Joventut

Idiomes i cursos per a l'ocupació centren la programació de Joventut el primer trimestre de l'any

La programació de Joventut per al primer trimestre de 2018 tornarà a centrar-se en els idiomes i els cursos formatius per a aconseguir treball, sense oblidar les activitats lúdiques i esdeveniments. Entre ells, destaquen la celebració de la Matxà de Sant Antoni o els actes organitzats amb motiu del Carnestoltes, que reuniran el 10 de febrer les millors disfresses a la plaça Major, amb cercavila i animació. El III Campionat de videoconsoles o la XVII Desfilada benèfica de JuCar són altres activitats previstes per als mesos de febrer i març, a més de sessions de cultura japonesa i la projecció del palmarés del festival Cineculpable, entre altres.

Quant als cursos, tots els dimarts i dijous s'impartiran lliçons de capoeira i tots els dijous tindran lloc els Tallers per la igualtat, adaptats a totes les capacitats i a la diversitat, que aquest trimestre se centraran en la creació de muppets amb plastilina i de gàbies amb aus de paper. A més, els divendres es desenvoluparà el Cicle de joventut intercultural, que cada trimestre aproximarà tres cultures europees. En aquest cas, la italiana, irlandesa i anglesa seran les protagonistes.

En l'àmbit formatiu, els dies 12, 14 i 16 de febrer s'impartirà un curs avançat d'Ofimàtica i també s'ofereixen els nivells A2 i B1 d'anglés i el nivell A1 de francés. També s'ha programat un curs d'Smartphone i Tablet per a Android, els dies 15, 17 i 19 de gener i a partir del 17 d'aquest mes començarà una nova edició de Valencià exprés. A més, torna el curs de Llengua de signes, en aquest cas, el nivell A2 i al març es reediten els de Manipulador d'aliments per al comerç i Manipulador d'aliments per a hostaleria.

D'altra banda, el 9 de març es realitzarà una jornada de pintura sota el nom Aquarel·la nítida intuïtiva, catalogada com a art teràpia, destinada a millorar el benestar emocional i social. A aquesta activitat se sumen els cursos d'iniciació a la ràdio, de producció amb Ableton Live, de DJ traktor amb controladors i de DJ Djing amb Ableton.

La regidora de Joventut, Gemma Gil, anima els interessats a participar en totes les activitats. "Des de la Regidoria no solament ens preocupa que els nostres joves gaudisquen d'un oci sa, sinó que a més volem oferir-los alternatives interessants per a millorar el seu currículum i la seua formació per a aconseguir oportunitats laborals", assenyala.

Descàrrega d’arxius

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es