Inici -> Àrees -> Urbanisme -> Actualitat

El carrer de la Serra de les Santes inicia els treballs d'obertura per a millorar la connexió de la zona del Madrigal

dilluns, 15 de gener de 2018

Obres al carrer de la Serra de les Santes

La Regidoria de Territori de Vila-real ha iniciat ja les obres d'obertura i condicionament del carrer de la Serra de les Santes, situat al costat del col·legi José Soriano. La intervenció, valorada en 17.303 euros, permetrà millorar la comunicació amb la zona del Madrigal i donarà continuïtat als vials de l'àrea. 

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, que ha visitat els treballs, recorda que es tracta d'una "operació de microurbanisme", que, amb un pressupost "molt ajustat però eficient", permetrà millorar notablement la connexió i la permeabilitat de la zona. El carrer es troba situat en un lateral del col·legi José Soriano i, fins al moment, havia estat tancat parcialment. L'objectiu és obrir-lo al trànsit, de manera que els vehicles puguen entrar-hi, rodejar el col·legi i eixir-ne, en connectar amb el carrer de Puig Campana. "Aquesta actuació permet donar permeabilitat al PAI Madrigal i fluïdesa a la circulació, ja que aquesta simple actuació pot millorar les connexions de tot l'entorn amb la resta de la ciutat", indica. Entre altres millores, els treballs permetran accedir al carrer dels Atrevits, un dels vials de circumval·lació més utilitzats pels residents de la zona, a més de facilitar la circulació cap al sud i l'oest de la ciutat. 

La intervenció té previst eliminar el desnivell existent i donar continuïtat al carrer, unint-lo amb els vials de darrere del centre educatiu a través d'un encreuament. "A aquests beneficis s'uneix la millora de la imatge de la zona, ja que també s'adequarà i sanejarà tot l'entorn i s'eliminarà un focus de brutícia i perillositat", indica. "Sense oblidar que un dels col·lectius més afavorits gràcies a aquesta actuació serà el dels pares i mares que cada dia acudeixen a portar i recollir els seus xiquets al José Soriano", puntualitza. 

"Aquest equip de govern mira fins a l'últim cèntim que inverteix en la ciutat i considerem que aquesta actuació compleix la nostra filosofia d'aconseguir els màxims beneficis per als veïns amb la inversió més ajustada", conclou Obiol.

Galeria multimèdia

Imatges

Obres al carrer de la Serra de les Santes_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es