Inici -> Àrees -> Universitat Popular -> Notícies

El curs d'Iniciació a la informàtica de Fundació Caixa Rural gradua 71 persones

tornar Imprimir

dijous, 18 de gener de 2018

Família, Sala de premsa, Educació

Curs d'Iniciació a la informàtica de Fundació Caixa Rural Vila-real

El curs d'Iniciació a la informàtica de Fundació Caixa Rural gradua 71 persones

Més de 70 alumnes es van graduar el 2017 del curs d'Iniciació a la informàtica que organitza Fundació Caixa Rural Vila-real. La major part d'aquests són persones majors de 65 anys interessades a trencar amb la bretxa digital generacional i introduir-se en les noves tecnologies. Per al lliurament de diplomes, el curs va comptar amb l'actuació del grup de teatre Els XIII, amb l'obra La Clínica dental. El president de Caixa Rural Vila-real, Enric Portalés, i la regidora de Família i Universitat Popular, Rosario Royo, van ser els encarregats de lliurar-los els diplomes i els van donar l'enhorabona pel seu esforç i constància.

A causa de l'èxit d'aquesta iniciativa, la Fundació Caixa Rural Vila-real ha iniciat aquesta setmana la tercera edició del curs d'iniciació a la informàtica Caixa Rural Vila-real, que compta amb dos grups d'alumnes. Al voltant de 25 usuaris aprendran durant tres mesos coneixements bàsics d'informàtica que els permetran tenir un domini d'internet, així com de les eines més importants de comunicació com el correu electrònic, l'ús de la banca electrònica o les xarxes socials, entre altres.

D'altra banda, l'any passat la Fundació va decidir apostar per un nou curs d'informàtica avançada per a tots aquells alumnes que demanden seguir amb l'aprenentatge en aquesta matèria. I és que, tal com explica el seu professor, Juan Luis Sánchez, "estan molt motivats quan acaben el curs d'iniciació i són ells els que ens demanen continuar amb la formació". "Ja hem començat la segona edició del curs avançat amb 12 alumnes que estan entusiasmats a seguir aprenent", afegeix. Les inscripcions estan completes, però ja està obert el termini per a apuntar-se als pròxims cursos que s'impartiran a l'abril i setembre d'enguany. Totes les persones interessades poden informar-se a l'aula d'informàtica del Centre Social de la Fundació.

Galeria multimèdia

Imatges

Curs d'Iniciació a la informàtica de Fundació Caixa Rural Vila-real_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es