Inici -> Àrees -> Policia Local -> Notícies de la policia

L'oficial de la Policia Local Alfonso Monfort, premi al treball de final del màster en Intervenció Criminològica i Victimològica

dijous, 18 de gener de 2018

Benlloch felicita l'oficial Alfonso Monfort

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, han rebut l'oficial de la Policia Local Alfonso Monfort, acompanyat per l'intendent en cap del cos, José Ramón Nieto, per a felicitar-lo pels resultats obtinguts en la seua formació acadèmica. Monfort, que ha cursat el màster en Intervenció Criminològica i Victimològica a la Universitat Miguel Hernández, ha sigut premiat pel seu treball de final de màster, titulat La victimització de quart nivell o expost attendentes. Una proposta de millora en l'àmbit de la seguretat local, tutoritzat per Zora Esteve i Manuel Rodríguez.

El treball estudia la situació actual dels cossos de seguretat públics respecte a un nou tipus de victimització, denominada de quart nivell o expost attendentes, és a dir, víctimes que poden sentir abandonament o desemparament, després d'haver sigut ateses per primera vegada. Monfort realitza una recerca de casos reals i proposa diferents estratègies i metodologies aplicables a qualsevol cos policial per a evitar aquests efectes.

Benlloch ha mostrat el reconeixement del municipi a l'oficial i ha assenyalat que "tota la ciutat està orgullosa de les persones que integren el cos de policia més pròxim als veïns". "El gran nivell dels agents, que, a més se segueixen formant cada dia per a especialitzar-se, superar-se i oferir el millor d'ells mateixos, és un orgull per a tots", conclou.

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es