Inici -> Àrees -> Festes -> Junta de Festes

Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l'Orquesta Mondragón, en el cartell de festes de 2018

divendres, 26 de gener de 2018

Presentació dels concerts de festes de 2018

Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l'Orquesta Mondragón són alguns dels grups que sonaran en el cartell musical de les festes de 2018. La llista es completa amb grups com Buhos, Assekes i Els Catarres, In vivo, Lorenzo Santamaría, Los Benito, el musical Frecuencia i l'Orquesta La Cruzada. Així ho han anunciat el regidor de Festes, Javier Serralvo; el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i la responsable de la Comissió d'Espectacles, Eva Gregorio, que han desgranat el cartell musical de les festes patronals de Sant Pasqual i de la Mare de Déu de Gràcia.

"Com cada any, els festejos patronals de Vila-real comptaran amb una oferta variada i pensada per a tots els públics", afirma Serralvo, que destaca "l'esforç" realitzat per la Junta de Festes, que "ha aprofitat els recursos al màxim". El programa s'iniciarà el divendres 11 de maig a la plaça Major, amb el Rock per la Llengua, organitzat en col·laboració amb la Regidoria de Normalització Lingüística, que enguany comptarà amb Buhos, Assekes i Els Catarres. Per a la nit de dissabte, està previst el concert de Maldita Nerea enfront de l'Estadi de la Ceràmica, al qual seguirà, diumenge, l'actuació d'In vivo a la plaça Major. El divendres 18, el Recinte de la Marxa serà escenari del concert de Porretas i dissabte serà el torn de Sidecars, de nou a la plaça Major, on Lorenzo Santamaría tancarà l'apartat musical de les festes diumenge. "Al marge d'aquesta programació hi haurà una infinitat d'actuacions i esdeveniments musicals programats tant per penyes com per associacions, per a configurar així una oferta musical àmplia i variada", puntualitza Colás. 

Ja al setembre, el cartell de les festes estarà encapçalat pel grup Jarabe de Palo, que serà el segon artista de l'any en passar per la plaça del Llaurador (dissabte 1). La fórmula del musical es trasllada al diumenge 2 de setembre, en aquest cas, amb Frecuencia. A més, està confirmada l'actuació de l'Orquesta La Cruzada al Recinte de la Marxa (dijous 6) i Despistaos, divendres a la plaça Major. Tancaran el cartell Los Benito, el dissabte 7, al Recinte de la Marxa, i l'Orquesta Mondragón, el diumenge 9, com sempre a la plaça Major. "Com cada any, els dos últims diumenges de festes tenim actuacions per a un públic més adult, encara que està garantida la diversió per a tots els públics", assegura Serralvo, que ha agraït a la Junta de Festes la labor realitzada per a oferir "actuacions musicals d'alta qualitat, gratuïtes i per a tots els públics". 

Per la seua banda, la responsable de la Comissió d'Espectacles, Eva Gregorio, ha indicat que "s'ha intentat cobrir totes les franges d'edat i gustos i, per sobre de tot, s'ha procurat treballar amb previsió i temps perquè els veïns i visitants gaudisquen d'un complet programa de concerts amb formacions musicals de primera".

Galeria multimèdia

Imatges

Cartell musical de les festes de 2018
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es