Inici

L'aplicació mòbil municipal amplia funcionalitats per a facilitar la reserva d'activitats del Servei Municipal d'Esports

tornar Imprimir

diumenge, 28 de gener de 2018

Noves tecnologies, Sala de premsa, Innovació

L'aplicació mòbil municipal amplia funcionalitats per a facilitar la reserva d'activitats del Servei Municipal d'Esports

L'aplicació mòbil (app) municipal segueix evolucionant i facilitant un millor servei als usuaris. Per a això, acaba d'incorporar una nova funcionalitat que permetrà reservar, de manera directa, les places per a participar en les diferents activitats dirigides per a socis del Servei Municipal d'Esports. 

"Des que vam estrenar aquesta innovadora eina hem treballat per a aproximar l'Administració local i els seus serveis als ciutadans, per a la qual cosa analitzem què és el que més utilitzen els veïns per a fer més accessible el servei", explica la regidora d'Innovació i Noves Tecnologies, Mónica Mañas. En aquesta ocasió, s'ha fet un sondeig entre els usuaris, que han sol·licitat accedir d'una manera més ràpida a les reserves de classes organitzades, per a la qual cosa s'ha creat un botó d'accés des de l'app.

"El nostre objectiu és seguir millorant l'aplicació per a facilitar la vida als veïns", agrega Mañas, qui recorda que les enquestes també formen part de la carta de serveis de l'aplicació, una eina que "posa a la mà dels veïns tota la informació que necessiten i facilita els seus tràmits sense eixir de casa". "Com ja vam dir en el seu moment, l'app municipal és un ésser viu que s'anirà modificant segons vegem quins són els apartats que més demanda tenen per part dels usuaris", apunta l'edil. L'aplicació es pot descarregar a través de Google Play o l'App Store o en la pàgina app.vila-real.es.

Destaquem
App Banner Sala de prensa Bústia Ciutadà Venta d'entrades Accés a la seu electrònica interior Banner Cita Previa
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es