Inici -> Àrees -> Policia Local -> Campanyes

La campanya de seguretat i convivència per a bicicletes i vianants acaba amb quatre denúncies a ciclistes en una setmana

dilluns, 29 de gener de 2018

La segona edició de la campanya de seguretat de bicis i vianants, realitzada per la Policia Local entre el 22 i el 28 de gener, ha finalitzat amb quatre denúncies a ciclistes. La iniciativa, centrada a garantir la seguretat i afavorir la convivència i habitabilitat de la ciutat, ha comptat amb la participació de la Unitat de Trànsit, juntament amb la Unitat d'Atestats i la Unitat de Resposta Policial (URP), que ha detectat quatre persones circulant amb bicicleta per la vorera en set dies.

Així, han rebut multes un ciclista que circulava per la vorera al carrer de la Serreria, un altre a l'avinguda de Francesc Tàrrega i dues més a l'avinguda d'Alemanya. "Com ja es va anunciar anteriorment, l'objectiu de la campanya és informar i promoure el respecte i la coexistència a l'espai públic per part de ciclistes i vianants, ja que cada vegada hi ha més usuaris de la bicicleta", explica la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez.

Segons assenyala Gómez, "l'última opció és multar, però cal tenir en compte que les bicicletes són vehicles i, per tant, han de sotmetre's a determinades mesures de circulació per a garantir la seguretat de tots els ciutadans". La regidora recorda l'existència d'un carril bici i una àmplia xarxa de ciclocarrers i reitera: "Tots, inclosos els vianants, hem de respectar les normes per a evitar els accidents".

Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es