Inici -> La teua ciutat -> Joventut -> NotÝcies joventut

Vila-real implantarÓ el programa Jove Oportunitat de l'IVAJ el 13 de febrer per a motivar joves amb baix nivell de formaciˇ

dimarts, 30 de gener de 2018

Vila-real implantarÓ, a partir del pr˛xim 13 de febrer, el programa Jove Oportunitat-JOOP, que promou l'Institut ValenciÓ de la Joventut (IVAJ) i es finanša des de la Iniciativa d'Ocupaciˇ Juvenil del Fons Social Europeu. La iniciativa, que serÓ desenvolupada per les regidories de Joventut, Educaciˇ i Serveis Socials de l'Ajuntament, es dirigeix a joves de 16 a 21 anys que han abandonat la seua formaciˇ acadŔmica i no treballen. 

"Jove Oportunitat Ús una experiŔncia pilot que promou la realitzaciˇ de tallers d'assessorament i motivaciˇ per a joves amb baix nivell de formaciˇ que no han completat els seus estudis, que comptaran amb el suport de pedagogs i monitors experts en coaching per a assessorar-los i orientar-los en grup i de manera individualitzada", explica la regidora de Joventut, Gemma Gil. El programa tÚ una durada prevista de febrer a juny i les sessions seran de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores, a l'Espai Jove, on els assistents treballaran la seua motivaciˇ per a "prendre decisions dirigides a formar un projecte de vida i ocupacional".

"Al marge de les sessions grupals hi haurÓ tambÚ sessions individuals amb el coach que els orientarÓ de manera personalitzada per a aconseguir les metes que s'han proposat a nivell personal, formatiu i laboral", indica Gil, al mateix temps que explica que tambÚ hi haurÓ activitats fora del Espai Jove, com a excursions, eixides per a conŔixer empreses i trobades amb altres programes JOOP. La regidora afirma que ja han comenšat les entrevistes amb les persones interessades a participar en el programa, que continuaran durant la setmana vinent i anima als interessats a posar-se en contacte amb Educaciˇ i el Seafi, de Serveis Socials.

"L'objectiu Ús que els joves deixen la desmotivaciˇ a un costat i vegen noves opcions de futur, que hi ha eixida, perquŔ van a estar acompanyats durant tot el procÚs per a prendre les decisions que millor s'adapten a les seues necessitats", conclou.

Plaša Major s/n. 12540 Vila-real (Castellˇ)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposiciˇ de notificacions: notificaciones@vila-real.es