Inici -> Àrees -> Sanitat -> Notícies sanitat

Els tallers amb nutricionistes Educalimentant fomentaran els hàbits de vida saludables als centres de salut

tornar Imprimir

dimarts, 30 de gener de 2018

Salut, Sala de premsa, Sanitat

Programa Educalimentant_2

Els tallers amb nutricionistes Educalimentant fomentaran els hàbits de vida saludables als centres de salut

Els centres de salut de Vila-real comptaran al febrer i març amb noves sessions formatives impartides per professionals en Dietètica i Nutrició. El programa Educalimentant, amb el suport de la Regidoria de Sanitat, preveu la realització d'un taller d'alimentació infantil i un altre de sobrepès i obesitat escolar.

"Fa menys d'un any que vam engegar aquestes sessions, juntament amb el departament de Salut de la Plana, i de moment han sigut un èxit, ja que els centres de salut estan agraint la presència dels professionals de la nutrició, que ofereixen periòdicament xarrades molt útils per a professionals i pacients que presenten malalties cròniques", explica la regidora de Sanitat, Silvia Gómez.

Al febrer s'impartirà un taller d'alimentació infantil (de 0 a 6 anys) en quatre sessions: el 22 de febrer a les 9.15 hores a El Pilar i a les 11.30 hores a Carinyena; el 28 de febrer, a les 15.30 a Carinyena i a les 18.30 hores, a La Bòvila. El programa continua al març amb un taller serà sobre sobrepès i obesitat escolar (de 6 anys a l'adolescència), que tindrà lloc el dia 15, a les 9.15 hores a Carinyena i a les 12.00 a El Pilar, i el 20, a les 15.30 hores a Carinyena i a les 15.30 hores a La Bòvila.

L'activitat està dirigida a pacients i, per a participar, la inscripció es pot realitzar a qualsevol dels centres de salut de la ciutat.

Galeria multimèdia

Imatges

Programa Educalimentant Programa Educalimentant_1
Plaça Major s/n. 12540 Vila-real (Castelló)
Telèfon: 964 547 000 | Fax: 964 547 032
Correu electrònic: atencio@vila-real.es

Enviament de posada a disposició de notificacions: notificaciones@vila-real.es